Pak na střelnici stojí nešťastný chlap, v rukou flintu skoro za čtvt mega a neví, co si počít ...
Kdyby jen naši výrobci...sw_fox píše:...bohužel mnozí naši výrobci nedbají svého kdysi dobrého jména a nestydí se tu a tam dodávat výrobky opravdu podpůrměrné kvality...
Alfa Proj můžu doporučit, skvělá komukace a pan Pekařík, jak píše SW Fox se opravdu vyzná. Je to střelec a lovec, načež je vidět, že si ve zbraních opravdu libuje. Jo a toho Elose jsem s ním taky konzultoval. Samozřejmě mi ho vychválil, ale měl jsem možnost prohlédnout detaily zpracování a musím jeho slova potvrdit. Ostatní vlastnosti ukáže až praxe............Petr1970 píše:když sme u těch firem..
máte zkušenost někdo s CIDem praha v porovnání s alfa-proj brno? ke komu byste šli pro funglovku? (jezdím tam i tam... jednou za 14 dní..) takže cestu bych neřešil..
nechci ani žádné ladičské úpravy, ale když už u nich koupím flintu tak předpokládám že se občas vrátím - pro doplňky, nedejbože pro reklamaci..
jde mi o ochotu, servis.. zatím co sem testoval email a telefon je to u obou stejně blbý
flinta není důležitá, je stejná u obou...
Příspěvek od Hans88Vagus »
Petr1970 píše:když sme u těch firem..
máte zkušenost někdo s CIDem praha v porovnání s alfa-proj brno? ke komu byste šli pro funglovku? (jezdím tam i tam... jednou za 14 dní..) takže cestu bych neřešil..
nechci ani žádné ladičské úpravy, ale když už u nich koupím flintu tak předpokládám že se občas vrátím - pro doplňky, nedejbože pro reklamaci..
jde mi o ochotu, servis.. zatím co sem testoval email a telefon je to u obou stejně blbý
flinta není důležitá, je stejná u obou...
Příspěvek od František Fořt »