Děkuji, je mi to jasné. Je to dole u Pekla, zítra tam mrknu.Leon píše:koukni se sem http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s ... 85626@z=16
Obchod se zbranema v zapadnich Cechach
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obchod se zbranema v zapadnich Cechach
Přání bývá nebezpečně často otcem myšleky!
Nepište mi prosím SZ. Pište mi na mail: info@naposed.cz
www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
Zítra ještě nééé, až v pondělí. Otevírají až 10tého. Měj se sousede. 
Hned u Peklayardaz píše:Kdepak to tam je??? Díkdušan píše:Otvírá se novej obchod v Plzni sady Pětatřicátníků 33 firma ARMS cz od 10,1,2011.
Brok je brok, ale první kule bere.
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak až v pondělí.Nik.308 píše:Zítra ještě nééé, až v pondělí. Otevírají až 10tého. Měj se sousede.
www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
Tak jsem to byl očíhnout ten novej obchod v Plzni je to malej krámek ale zbraní tam mají hodně dále optika,oblečení,náboje.Na to,že začínají to ujde,zboží ještě doplní tak se uvidí jak se uchytí.
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad normální obchod pro lovem postižené v Plzni...dušan píše:Tak jsem to byl očíhnout ten novej obchod v Plzni je to malej krámek ale zbraní tam mají hodně dále optika,oblečení,náboje.Na to,že začínají to ujde,zboží ještě doplní tak se uvidí jak se uchytí.
www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
arms cz má několik obchodu tak je jejich nabídka dost rozsáhlá a není to jako v M.B. nemáme objednáme kdy to bude nevíme 
CZ 550 american 308win.
- yardaz
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
U nás to bylo zatím stejně, jako u vásLeon píše:arms cz má několik obchodu tak je jejich nabídka dost rozsáhlá a není to jako v M.B. nemáme objednáme kdy to bude nevíme
www.pumaknives.cz
www.pumaknives.cz
Důrazně bych chtěl varovat před p. Bučokem (zalesak.org), který se topí v dluzích a neplní termíny. Kamarád si u něj objednal zbraň, termín utekl a p. Bučok přestal komunikovat.
Vážně? Zrovna jsem si od Bučoka chtěl koupit dvoják a působil dojmem světaznalého obchodníka...
Steyr Manlicher S r.375 H&H + Zeiss 2,5-12x52, Sauer&Sohn 7x57/16/16 + Zeiss 1,5-6x42, Fortuna Suhl 9,3x74R/12/12 + Zeiss Duralyt 3-12x50, Sauer 16/16, Franz Sodia Ferlach 16/16, Johann Peterlongo Innsbruck 16/16 atd
Opravdu, napiště si do vyhledávače Google - Bučok exekuce - a uvidíte sám....pandacz píše:Vážně? Zrovna jsem si od Bučoka chtěl koupit dvoják a působil dojmem světaznalého obchodníka...
Je to tak. Ještě dodám, že mi vloni známej od policie říkal, že Bučoka vyšetřují pro nějaké čachry a že je na zavření.... Takže s Bučokem rozhodně doporučuji NEOBCHODOVAT! Chtěl jsem si totiž u něj něco objednat, ale raději jsem zajel k Procházkovi do Rakovníka, tam proběhlo vše jak má. 
Eizo píše:Je to tak. Ještě dodám, že mi vloni známej od policie říkal, že Bučoka vyšetřují pro nějaké čachry a že je na zavření.... Takže s Bučokem rozhodně doporučuji NEOBCHODOVAT! Chtěl jsem si totiž u něj něco objednat, ale raději jsem zajel k Procházkovi do Rakovníka, tam proběhlo vše jak má.
Hmm, to bude mít kamarád radost, pokud ho opravdu zavřou, tak z něj tuplem nic nedostane zpět
Nebo taky můžeš řešit nákup na net, ale doporučuju před tím zajít třeba na střelnici a osahat si ji. Eshop, na který se já osobně celkem často obracím je zde: [url=htto://www.jgstrade.com/]zbraně a střelivo[/url]
Co takhle Plzeň-Lobzy:
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop