Zdravím všechny,
když čtu diskuzi o ocelákách, tak mi to nedá a připojím taky zkušenost. V sobotu jsem byl v JČ na honě na kachny (výřad 405 ks) a přesto, že tady většina lidí zrazuje od použití ocelových broků a nabádá k porušování zákona, tak jsem se rozhodl , že budu zákon ctít

. Bez větších problémů jsem včas zakoupil 100 ks HULL STEEL GAME12x70 brok 3,25mm, do svojí ižky (sporting) našrouboval co největí zahrdlení (celý a třičtvrtě) a mohl jsem vyrazit. Ještě na nástupu jsem si vyslechl spoustu rad, že tim nemám střílet, že nic netrefim atd. a že sem blázen, že mam jenom ty ocelový

. No a výsledek střelby, po prvních pěti ranách šli čtyři kachny do vody jak švestky

a dál jsem už nepočítal. Rozdíl oproti loňskému roku s olovem jsem nepoznal. Vystřílel jsem 48 ran s výsledkem přes třicet kachen (našli se dobráci na druhém břehu, kteří mi to počítali). Samozřejmě jsem si odpustil střílet na kachny které kroužili v 60 metrech, to sem jen pozoroval místní tatíky , jak se je snaží dohnat aspoň jednim brokem (nebudu psát jakym)

. Takže můj dojem ze střelby se střelivem HULL STEEL GAME je kladný.
PS: Ti co stříleli s náboji sel-bel nadávali jak špačci (jo holt jsou pomalejší) a u šestnáctek nešla většině po pěti ranách zavírat flinta. Jestli oni v sel-bel nenakupujou ty komponenty v číně, když na nich ani neni logo sel- bel

, teda je tam, ale jenom tištěné, na kování jsou jenom nějaký hvězdičky

.