Podle meho ho stale zrazoval vitr, ktery se tam tocil... hold clovek mu moc nevoni. Ale koupel byla silnejsi

Příspěvek od nohavica stanislav »
Pe?o no vidí?, pak, že tam čuníky nemáte. už jsi mě málem troufnul, určitě krásný zá?itek, na který budeš dlouho vzpomínat. Se mu moc nechtělo na osvícenou louku.w.e.n.aaa píše:Tak jsem dneska ve 3:00 vyrazil do lesa.Zhruba ve 3:20 sem se přibli?oval k posedu,a na louce pod posedem sem viděl tmavý flek.Koukam do dalekohledu a nevěřím vlastním očím.Po dlouhé době sem viděl prase.Bylo velký jako dvě stodoly,ale nestihnul sem ho pořádně omrknout a natáhlo mě a bylo fuč...vyskočil sem na posed,(měl jsem strach, aby mě nechtelo sežrat ke snidani)asi půl hodiny běhalo po lese a lámalo větvičky,dělalo strašnej kravál.zastavilo se v lese naproti posedu,bylo sly?et jenom funění.Pak se náhle měsíc schoval za mráček a viděl jsem ja prase přebíhá louku a zaběhlo do houštiny 70 metru ode mě....to bylo všechno co jsem viděl z posedu,cestou domů sem ještě potkal dva krásný srnce...krásný zá?itek
Příspěvek od Lukas.Dolezal »
Já byl ze soboty na neděli, a zradil jsem si rudl, když jsem docházel k posedu asi kolem třetí.Andy píše: Jinak ja ted chodim co noc na cekani. Od 22:00 -04:00. Uz kroutim treti denSem dost hotovej.
Nicmene dneska opet prisli. Nicmene nedali mi sanci. Na kaliste neprisli. Jen chodili okolo. Prisli v 01:00 a odesli asi ve 03:00.
Nemam stesti. Ale aspon se neco deje.
Příspěvek od Lukas.Dolezal »
Příspěvek od František Fořt »