Zatím jsem našel jen
http://www.myslivost-lovectvi.cz/fotogr ... :12/59556/
Příspěvek od vhool »
Příspěvek od vhool »
??? vysvetli prosimnavip píše:Jestli jsem správně pochopil tvou argumentaci tak ta podložená ruka je lepší než ta pískem naplněná hadice? Jen doplňuji že to není načtené ,střelbě se věnuji 40 let,střelbě z pušky s optikou se věnuji dost úspěšně,moje puška střílí 0,25 MOA a co napíšu je moje vlastní zkušenost.Také se mi zamlouvá tvůj způsob diskuse, vložit tomu druhému do úst slova která neřekl a pak mu je omlátit o hlavu.Tvé starší příspěvky o střelbě Sanderem se mi líbily víc.
Omlouvám se za poněkud OT.
Příspěvek od vhool »
ja predsi nerikam ze se o tepu nemame zminovat .... o psychice pisu v podstate to same ...ja jen napsal ze resit tep v ruce je kravina stejne jako jsem uvedl jak si flintu rukou opiram ja ... ze o dlan a ne o "tepnu" .... a v neposledni rade "pricinou fatalnich" chyb nebyva tep ...ale psychika ano ale spise v tom ze clovek podcenuje rizika a bezpecnost nez lovecka horecka jako takova ...figi píše:vhool- myslím, že zmínit vliv tepu je nutné, a to na jakoukoli vzdálenost střelby.
Důvodem je především vliv na psychiku střelce, a ten, pokud se s tím neumí jakýmkoli způsobem vypořádat ( ze střelecké zkušenosti ), má velmi závažný problém, který může být příčinou fatálních chyb.
figi