dalas s tou praxí to jsou zlatý slova, když jsem udělal zkoušky na mendlovce a běžel si pro loveckej lístek atd. a vrhnul se do mysliveckého života jaký jsem byl tele

ale teď po letech zase ale mohu říct že ten teoretickeej základ co mi to dalo je dobrej a mohu to rozvýjet dál těmi směry kterým se věnuju a tak by to mělo i být dát ti širokej základ a ty se pak specializuješ podle podmíínek ve kterým tu myslivost vykonáváš a bohužel teorie i praxe je bezmocná před lidma držících se názorů že nechápu jak na to přišli a odporující základní logice a šance na změnu jejich náázoru je nulová krásné příklady viz hitparáda nesmyslů citace některých starých odborníků
whool to víš logiku a přímost co se školství týče nemůžeš hledat občas a jelikož jsem přímej člověk držící se svých názorů a sebeúcty tak ani netušíš kolikrát jsem chtěl různejm maličkejm křipatej zmetkům (zkoušejícím) jednu natáhnout, když se ti smál do ksichtu vozil se po tobě a dokavaď to nebylo podle jeho tak ti to nedal ale naštětstí takovejch tam byla menšina a ten zbytek byly moc fajn lidi kterejch si moc vážím a jsem rád že jsem je mohl poznat na živo a mohl jsem se od nich učit a následně u nich složil zkoušku
zdeněk41 stím souhlasím přesně tenhle dojem jsem z prof. Hromase nehonil si na nás triko, snažil se nám předat maximum věcí které podle něho budem potřebovat včetně velmi zajímavých praktických postřehů a u zkoušky byl férovej a vyhodil ignoranty co si to rozhodně zasloužili, pokud jsi to uměl tak ti to dal s úsměvem a jetě potřásl rukou a ppopřál mnoho úspěchů v myslivosti.