tak jsem si konečně koupil nordika predátora a po týdnu vábení doma u pc za podpory manželčiných nadávek,že se odstěhuje,že se to nedá vydržet,jsem se konečně dostal ven.jenomže počasí se neane u nás umoudřit a viditelnost i přes uplněk uplně v prdeli.a tak za dvě vycházky přivábeny 3lišky-bohužel bez rany.diana se asi otočila zády a nebo měla víc práce někde jinde

prostě nebylo přáno ani vystřelit.první horizont na 70m takže s kulů risk a na blízko bude asi nordik klasik hodně silný zvuk.2liška by mě asi srazila jak za 150m vzdálenýho remízku valila za zvukem na 50m jenže pak jsem ťukl dalekohledem o vábničku a byla v prd.no a třetí byl asi starý profůs-začal dělat kolečko asi ve 100m-jenomže pršelo a v dalekohledu jsem ho viděl,ale v puškohledu tma

.takže závěr bych udělal takový.....predátor funguje nad moje očekávání,ale jak je liška pod 100m chce to asi doladit myškovačou............a jak vy vábíte?a co tak vábničky liščí skolení máte někdo zkušenosti?nebo domácí výroba něčeho podobného?ale véčko jsem kdysi zkoušel a bez uspěchu.tak lovu