Na minulém honě byl kolega(otec
 ),který to předváděl mladému adeptovi,osočen pozvaným hostem,že už se toto dávno nedělá,že je to blbost,zbytečná atd...
 ),který to předváděl mladému adeptovi,osočen pozvaným hostem,že už se toto dávno nedělá,že je to blbost,zbytečná atd...Takže jak to děláte u Vás?
 ),který to předváděl mladému adeptovi,osočen pozvaným hostem,že už se toto dávno nedělá,že je to blbost,zbytečná atd...
 ),který to předváděl mladému adeptovi,osočen pozvaným hostem,že už se toto dávno nedělá,že je to blbost,zbytečná atd...... a proto se to už nedělá. U nás když to někdo dělá mi to nevadí a když ne tak ho nebuzeruju. Taky jsem byl na školení a MVDr už to nedoporučovali. Na druhou stranu kdybych měl dělat všechno podle nich, tak potřebuju pět nožů a nerezovou kuchyň do pole k tomuLeon píše:přesně fesoj je to tradice a když je trefenej na zadek tak místo ven to jde do vnitř

Příspěvek od vhool »

lörinc píše:... a proto se to už nedělá. U nás když to někdo dělá mi to nevadí a když ne tak ho nebuzeruju. Taky jsem byl na školení a MVDr už to nedoporučovali. Na druhou stranu kdybych měl dělat všechno podle nich, tak potřebuju pět nožů a nerezovou kuchyň do pole k tomuLeon píše:přesně fesoj je to tradice a když je trefenej na zadek tak místo ven to jde do vnitř

Takový postříkaný hubertus nebo nasáklý kufr vozu není nic příjemného
 Takový postříkaný hubertus nebo nasáklý kufr vozu není nic příjemného