Zvěř nemá strach chodit na krmení za světla a dá se ulovit během dne několik divočákú z jednom místa.
Je to jen o přístupu a disciplíně,pokud dělají myslivost profíci,nebo se alespoň profík o honitbu stará,tak je to znát.
Pokud se dostane k myslivosti..,teda spíš k nemyslivosti partie bouchalú,tak to dopadne jako ve většině honiteb u nás..
Staří jeleni nejsou,staří srnci pomálu,bachyně se dožijí zřítka 4 let a na škodnou je škoda patrony..,nebo si přeci nezradí jinou zvěř výstřelem.Ten kdo nechce respektovat pravidla,tak je nebude respektovat kulovnicí,nebo lukem.
No a myslím si že opravdových pytlákú,co nemají lovecký lístek a koupí si luk,aby šli něco upytlačit je zanedbatelně.
Navíc úspěšnost úlovku je tak mizivá,a pravděpodobnost že je někdo v lese potká dosti velká,tak bych je snad i obdivoval.
Střílím závodně z luku a před několika lety jsem si šel zatrénovat na kraj lesa,na své louce. Jsem tam členem Honebního společenstva,no a někdo mě uviděl a zavolal na mne policii a mysliveckou stráž.Málem mi zabavili luk i gumové prase