Nejvíc mi funguje myškovačka.

Příspěvek od milan-sparta »
 ) začalo již kaňkování ? U nás zřejmě ano.
  ) začalo již kaňkování ? U nás zřejmě ano.Příspěvek od Daniel Vyoral »
 Apropó čím vábíte lišky raději, myškovačkou nebo vřeštidlem
 Apropó čím vábíte lišky raději, myškovačkou nebo vřeštidlem 

Příspěvek od vhool »
 ... no a o nejakych 500m dal uz nefunguje nic a o dalsich 500m myskovacka a tak to je na plose cca 3500Ha ... i na takovem "malem placku" je ten rozdil hodne markantni takze bych byl opatrnej s takovyma tvrzenima ze to ci ono je zarucene lepsi
  ... no a o nejakych 500m dal uz nefunguje nic a o dalsich 500m myskovacka a tak to je na plose cca 3500Ha ... i na takovem "malem placku" je ten rozdil hodne markantni takze bych byl opatrnej s takovyma tvrzenima ze to ci ono je zarucene lepsi   ... opet plati vic nez udelatka funguje znalost zvere a podminek v danem miste
  ... opet plati vic nez udelatka funguje znalost zvere a podminek v danem miste  
Příspěvek od vhool »

na ptacka mas vabit lisky a staryho lisaka na zajicka
  na ptacka mas vabit lisky a staryho lisaka na zajicka   

Dnes už místo zajíčků sebou pravidelně beru bažanta
  Dnes už místo zajíčků sebou pravidelně beru bažanta   . Ale vážně - já většinou myškuji a to tehdy, když lišku vidím mimo dostřel. Někdy to zabere, někdy ne. Mrzí mne, že neovládám liščí skolení. A občas jsem ji přitáhl na dostřel i pomocí pískání srnčete - a to i na sněhu.
 . Ale vážně - já většinou myškuji a to tehdy, když lišku vidím mimo dostřel. Někdy to zabere, někdy ne. Mrzí mne, že neovládám liščí skolení. A občas jsem ji přitáhl na dostřel i pomocí pískání srnčete - a to i na sněhu.na sněhu jednoznačně rozinky nebo křížaly - není třeba mocMichal S píše:S tim na co nejvíc de kuna jsem myslel co dát na újeď. Třeba mě napadlo zkusit tam dát sardinky protože nejvíc my šli kuny na rybinu. Střeva nemám moc k sehnání.
Příspěvek od duch Pampuch »
Většinou už spíše končí.milan-sparta píše:Již před cca 2 týdny jsem zpozoroval větší aktivitu lišek ( spíše jich tam máme povícero) začalo již kaňkování ? U nás zřejmě ano.
 U nás beze sněhu. 1.5. je u nás pozddě na kopání, nory prázdné, to znamená že se liščata rodějí okolo 15. března - 9 týdnů doba březosti a máš dobu kaňkování, akorát nyní budou slyšet mladí lyšáci na skolení
  U nás beze sněhu. 1.5. je u nás pozddě na kopání, nory prázdné, to znamená že se liščata rodějí okolo 15. března - 9 týdnů doba březosti a máš dobu kaňkování, akorát nyní budou slyšet mladí lyšáci na skolení   , tu funguje a nemusí být 100% věrné, holt mají asi odkrvený mozek
 , tu funguje a nemusí být 100% věrné, holt mají asi odkrvený mozek  

Příspěvek od vhool »