Tak se trochu rozepiš a pokud možno nahoď foto. Co ghost ring? Jak to funguje na pohyblivý cíl? Spoušť a mířidla origo nebo úpravy? Pojistka hlučná? Máš tam optiku?
K té hmotnosti: moje kozlice s meo.6x42 má 4,6kg
 takže to asi nebude překážka
  takže to asi nebude překážka takže to asi nebude překážka
  takže to asi nebude překážka ,
 ,  První nepovedená série z novinárske polovačky udělala S303 špatné jméno, Sauer a syn v další sérii vychytali mouchy a flinta se vesele prodává dál, i když se špatnými referencemi, zbytek je věcí názoru a vkusu každého z nás. My co máme zájem si koupíme novou z poslední série, těch podezřele levných z první série se vyvarujeme. Díky za názor a obecné informace.
 První nepovedená série z novinárske polovačky udělala S303 špatné jméno, Sauer a syn v další sérii vychytali mouchy a flinta se vesele prodává dál, i když se špatnými referencemi, zbytek je věcí názoru a vkusu každého z nás. My co máme zájem si koupíme novou z poslední série, těch podezřele levných z první série se vyvarujeme. Díky za názor a obecné informace. , tak tohle už je konkrétní odpověď. Mohu Tě ubezpečit, že mně se se Sauerem 303 dosud nic takového nestalo.  Podávání nábojů ze zásobníku bez chyby, krásný chod spouště, spolehlibvé vyhazování vystřelených nábojů z komory. Jen snad třikrát mi vracející se závěr zachytil vyhazovanou vystřelenou nábojnici.
  , tak tohle už je konkrétní odpověď. Mohu Tě ubezpečit, že mně se se Sauerem 303 dosud nic takového nestalo.  Podávání nábojů ze zásobníku bez chyby, krásný chod spouště, spolehlibvé vyhazování vystřelených nábojů z komory. Jen snad třikrát mi vracející se závěr zachytil vyhazovanou vystřelenou nábojnici.  ,
 ,  
  Nakonec se zjistilo, že problém se opakuje pouze u jednoho střeliva (myslím, že to bylo PMP). Argo to baštilo normálně, ale stejně to pro jistotu skončilo všechno v papíru. Od té doby jsem seknutý závěr ani u jedné flinty neviděl a Afriku to odsloužilo k plné spokojenosti bez závad. Co jsem ale kámošovi upřímně záviděl byl chod spouště u S303. V tomhle parametru bylo Argo pozadu.
  Nakonec se zjistilo, že problém se opakuje pouze u jednoho střeliva (myslím, že to bylo PMP). Argo to baštilo normálně, ale stejně to pro jistotu skončilo všechno v papíru. Od té doby jsem seknutý závěr ani u jedné flinty neviděl a Afriku to odsloužilo k plné spokojenosti bez závad. Co jsem ale kámošovi upřímně záviděl byl chod spouště u S303. V tomhle parametru bylo Argo pozadu.