http://rednews.nova.cz/clanek/hi-tech/t ... sveta.html

Příspěvek od BwanaHunter »
 prostě se podívá kdo je nejdražší a vynásobí to 3, přidá hezkou historku o něčem - materiál, slepý 100-letý mistr....
 prostě se podívá kdo je nejdražší a vynásobí to 3, přidá hezkou historku o něčem - materiál, slepý 100-letý mistr....  )
)
 Určitě je puška přepečlivě vyladěná, ale cena je umělá. Zvláště, když mají základ od Italů
 Určitě je puška přepečlivě vyladěná, ale cena je umělá. Zvláště, když mají základ od Italů   to mluví v této "cenové kategorii" samo za sebe.....
 to mluví v této "cenové kategorii" samo za sebe..... 
 Příspěvek od BwanaHunter »

V názoru na Blasera se s tebou shodnu, u mě má zákaz vstupu. V tomhle jsem se spořil s Mildou, blahé paměti
 V názoru na Blasera se s tebou shodnu, u mě má zákaz vstupu. V tomhle jsem se spořil s Mildou, blahé paměti  Já myslel tu kulovnici s motivem arabských oryxů, samý zlato a diamanty.
 Já myslel tu kulovnici s motivem arabských oryxů, samý zlato a diamanty. ))
)) Občas se na netu objeví slušná anglická flinta (včetně dvojáku), pokud chceš nějaké tipy, tak Ti můžu poslat SZ. "Lovím" je jen Evropě, dovoz z USA je komplikovaný.
 Občas se na netu objeví slušná anglická flinta (včetně dvojáku), pokud chceš nějaké tipy, tak Ti můžu poslat SZ. "Lovím" je jen Evropě, dovoz z USA je komplikovaný.Příspěvek od Choochoo007 »

)
  )