Hezky den,
jak sů na tom brokovnice Zoli? spolehlivost,kvalita zpracování... máte nekdo s tým zkušenosti?
Antonio Zoli
Re: Antonio Zoli
akurát som uvažoval, že založím túto tému..))
za 2-3 týždne si idem pre A.Z. Colombus. Veľmi pekná flinta, hneď mi sadla do ruky, no som zvedavý ako sa zatvári, keď budeme spolu na strelnici.
za 2-3 týždne si idem pre A.Z. Colombus. Veľmi pekná flinta, hneď mi sadla do ruky, no som zvedavý ako sa zatvári, keď budeme spolu na strelnici.
Za ty peníze bych volil Berettu, např. prověřenou Silver pigeon I - II.
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Určitě raději 10x Berettu, třeba i použitou, než Zoli. Třeba už jen v porovnání toho zpracování, stačí si Zoli rozebrat a rozebrat si Berettu....
supra má v nabídce lankasterku Zoli ve dvanáctce.Hluboké rytiny,krásné povrchové úpravy,supr dřevo ale pravda za cca 90 tisíc
toš mě to nedalo a napsal sem jim,co že je na ní tak vyjmečného(mají to uvedené i v popisu zbraně),mimo jiné.Myslíte,že přišla odpověď? ...kdepak
upozornění pro uživatele fóra: Prosím nereagujte na příspěvky uživatele gegnius danys donald tornado tornados jedná se o jednu osobu která soustavně porušuje pravidla fóra.Nechceme blokovat ostatní banem na IP adresy, tak jej, prosím, ignorujte.Předem děkuji Leon

upozornění pro uživatele fóra: Prosím nereagujte na příspěvky uživatele gegnius danys donald tornado tornados jedná se o jednu osobu která soustavně porušuje pravidla fóra.Nechceme blokovat ostatní banem na IP adresy, tak jej, prosím, ignorujte.Předem děkuji Leon
Prvé dojmy Columbus, mi veľmi dobre sadol mám ho s 67 cm hľavnami 12/76 a ritiny ktoré sú v základe pekné. Drevo je veľmi podarené a musím uznať také sa málo vidí v základe, (aj samotný predavač hovoril). Spúsť výborná (jednospúšť) s možnosťou voľby prvej hlavne. Čoky sú k tomu takže niej o čom. Až roky ukážu či to bola dobrá investícia.