)) )
)) )jinak na brigády a práce do lesa chodím nejradši v oranžovým triku, člověk je vidět když se kácí nebo někdo něco hází:-)
 )) )
)) ) 

Příspěvek od SamanFalco »
 , jako se to běžně dělo proti zeleným honcům! tuším že teď stejně používají reflexní vesty...
 , jako se to běžně dělo proti zeleným honcům! tuším že teď stejně používají reflexní vesty...  
     .
 .   .Když Vás jenom baví dřepět na kazatelně, tak si dřepte - Vaše volba, ale chci vás vidět jak se v tom plazíte 200m v příkopu sněhem, aby jste se dostali na lepší pozici...
 .Když Vás jenom baví dřepět na kazatelně, tak si dřepte - Vaše volba, ale chci vás vidět jak se v tom plazíte 200m v příkopu sněhem, aby jste se dostali na lepší pozici... - co je lepší: být v oblečení, které mi maximálně vyhovuje po pohybové stránce a po stránce splynutí s okolím, zajistí mi dokonalý tepelný komfort, popř. umožní mi se o něco víc přiblížit ke zvěři - tudíž budu moc lépe a přesnějí zamířit a vystřelit, nebo se zabývat tradicemi, které málokoho dneska zajímají, a pofláknout kde co? protože se navlečenej v hubertusu nemůžu ani hejbat, klepu se zimou...nebo střílet po špatně viditelných honcích ŽE
 - co je lepší: být v oblečení, které mi maximálně vyhovuje po pohybové stránce a po stránce splynutí s okolím, zajistí mi dokonalý tepelný komfort, popř. umožní mi se o něco víc přiblížit ke zvěři - tudíž budu moc lépe a přesnějí zamířit a vystřelit, nebo se zabývat tradicemi, které málokoho dneska zajímají, a pofláknout kde co? protože se navlečenej v hubertusu nemůžu ani hejbat, klepu se zimou...nebo střílet po špatně viditelných honcích ŽE  ! a pak k čemu nějaký nepraktický tradiční zelený oblečení, když přes to na společným honu raději natáhnete reflexní vestu? Kvůli fotce na nástupu?  KAŠPAŘI
 ! a pak k čemu nějaký nepraktický tradiční zelený oblečení, když přes to na společným honu raději natáhnete reflexní vestu? Kvůli fotce na nástupu?  KAŠPAŘI  

(já to řeším tak, že na hony nechodím vůbec, teda alespon na ty, kde se střílí
 (já to řeším tak, že na hony nechodím vůbec, teda alespon na ty, kde se střílí  ! )
 ! ) ...no a osvědčilo se to i na lov...jak lidí, tak zvěře
...no a osvědčilo se to i na lov...jak lidí, tak zvěře 
 Nedivte se, když se nehodlám začlenit do takového spolku, v ČMMJ jsem v podstatě z nutnosti... Co je vám platný frak, když se každou chvíli najde ho.ado, co to pošle proti řadě honců? Jak můžu být hrdý na český myslivce, když do dneška je stovky z nich schopný střílet po dravcích? včetně sokolů, orlů, orlovců?...nebo jim vytřelovat hnízda?...házet otrávený návnady pod hnízda! A co v bažantnicích používaný nelegálně železa a koše?  Atd... No jestli se za todle nestydíte, tak já tedy ANO... proto jsem zavrhl českou myslivost!  K čemu tradice, když chybí zoodpovědnost, morálka a úcta? K čemu je pak to nafintěný oblečení? To raději budu lovit s bandou indianu v červených flanelkách...
  Nedivte se, když se nehodlám začlenit do takového spolku, v ČMMJ jsem v podstatě z nutnosti... Co je vám platný frak, když se každou chvíli najde ho.ado, co to pošle proti řadě honců? Jak můžu být hrdý na český myslivce, když do dneška je stovky z nich schopný střílet po dravcích? včetně sokolů, orlů, orlovců?...nebo jim vytřelovat hnízda?...házet otrávený návnady pod hnízda! A co v bažantnicích používaný nelegálně železa a koše?  Atd... No jestli se za todle nestydíte, tak já tedy ANO... proto jsem zavrhl českou myslivost!  K čemu tradice, když chybí zoodpovědnost, morálka a úcta? K čemu je pak to nafintěný oblečení? To raději budu lovit s bandou indianu v červených flanelkách... ...  no co by jste mu řekli? že nectí tradice české myslivosti? nebo ať se jde převléknout?
  ...  no co by jste mu řekli? že nectí tradice české myslivosti? nebo ať se jde převléknout?   To by mě fakt zajímalo... POŘÁD JDE VÍC O LIDI, NEŽ HADRY!!!
 To by mě fakt zajímalo... POŘÁD JDE VÍC O LIDI, NEŽ HADRY!!!
 ...
 ...  ...
 ...Příspěvek od SamanFalco »

teda a abych byl přesnější, tak i na Orlíku to lítalo z beden, přímo před laufy...tam také pravidelně prali po honcích  - rok po nás začali používat reflexní vesty, protože někdy to bylo o držku (fakt vás to docela znechutí, každou chvili dělat down), ale skoro nikdo se neměl k tomu nějakýho italkýho-německýho či jinýho šmejda seřvat - platil... Ale tady snad nikdo nezpochybňuje význam uniformy při příležitostech jako plesy, pohřby, svatby atd. ... sic to není v názvu, ale není myšleno spíš použití camo - maskáčů a to hlavně loveckých maskáčů při společných honech?  resp. je-li to už přijatelné, když uváží tu obrovskou produkci zaměřenou na lovce - a paradoxem je, že ty nejkvalitnější výrobky dost často nejsou jenom zelený... To pak rapidně zúží výběr ne? A pořád tu narážím na to, jestli je tedy správné, někoho v maskáčích s jakýmkoliv vzorem nějak diskriminovat...
 teda a abych byl přesnější, tak i na Orlíku to lítalo z beden, přímo před laufy...tam také pravidelně prali po honcích  - rok po nás začali používat reflexní vesty, protože někdy to bylo o držku (fakt vás to docela znechutí, každou chvili dělat down), ale skoro nikdo se neměl k tomu nějakýho italkýho-německýho či jinýho šmejda seřvat - platil... Ale tady snad nikdo nezpochybňuje význam uniformy při příležitostech jako plesy, pohřby, svatby atd. ... sic to není v názvu, ale není myšleno spíš použití camo - maskáčů a to hlavně loveckých maskáčů při společných honech?  resp. je-li to už přijatelné, když uváží tu obrovskou produkci zaměřenou na lovce - a paradoxem je, že ty nejkvalitnější výrobky dost často nejsou jenom zelený... To pak rapidně zúží výběr ne? A pořád tu narážím na to, jestli je tedy správné, někoho v maskáčích s jakýmkoliv vzorem nějak diskriminovat...Příspěvek od SamanFalco »
 ...asi taková modrá
 ...asi taková modrá   , ale po pravdě, nikdy jsem jí na nikom neviděl...
 , ale po pravdě, nikdy jsem jí na nikom neviděl...  asi vyšla rychle z mody
 asi vyšla rychle z mody