K tomu zaveru-mne doslovne nedrhne, ale ide hrmotnejsie, ako na starej ZKK-cke. uvital by som lepsie spracovanie tychto zbrani.
Příspěvek od bonecrusherx55 »
Tak tohle byl konečně po dlouhé době pořádný kus pravdy, který mi stál za to, abych ho přečetl celý!odo píše:no, nevim jakého myslíte prodejce v Brodě, jestli paní Maršíkovou, tak ta určitě neochotná není a je ochotna dát na výběr klidně z 8 flint, když je dopředu naskladní, dle vašeho telefonického požadavku. jinak v Detexu v Praze mě poslal do ... když jsem se optal, jestli si mohu vybrat z jiné tikky, než z té ošoupané a orezlé z vitríny. že prej jiná není a nedej bože když jsem se optal na jinou ráži než .308 nebo 6,5x55. prý jsem "blb", kterej tomu nerozumí a 308 se sejme všechno. no, že by tikka byla v ruce nějakej "zázrak", nevím, to marlin v plastu za litrů mi přijde pomalu lepší. ale každýmu podle svého. jinak to reznití je též o ošetřování zbraně a kor v dnešní době na podzim, když je inverze a kyselé deště, to vám řekne každý puškař. reznou i flinty za kilo.
Příspěvek od Choochoo007 »