Ještě k Interbondům, je to už pár let, co jsem testoval, ale stále v dobrém vzpomínám:

Vlevo je Silvertip 180grs (řady Super-X, CXP3) z 30-06 po průstřelu lišky na měkko (na 100m v běhu, vyvržená během přemetu), kuli mi donesl zvědavý honec, když hrabal ve sněhu kde končila čára po průstřelu.
Vpravo je Interbond stejné gramáže i zbraně po průstřelu lončáka, zezadu šikmo přes komoru, cca na 80m, kule ještě na výstřelové straně proběhla lopatkou a zůstala těsně pod pružnou škárou - ideální hříbeček jak z katalogu výrobce

.
Interbondy jsem měl přebíjené, překvapivá přesnost (do 2cm/100m), uloveno asi 6 ks černé (až na toho lončáka vždy průstřely a výborné účinky) a několik ks srnčí zvěře - převážně vše v ohni, i při zásahu lopatky minimální poškození a výstřelové otvory do 3 - 4 cm, Jedna výjimka (potvrzující pravidlo

) ale stojí za zmínku: slabý roček na 150m po první ráně na komoru vůbec neznačil a rozběhl se asi 50m směrem ke mě, opět nastavil komoru ze stejné strany a já v domnění že první ranou chybil, vystřelil jsem druhou ránu, srnec opět odběhl asi 30m, než se složil a zhasl. Oba zásahy byli na komoře 3 cm vedle sebe! Výstřelový tunel přes plíce společný pro oba průstřely jen asi 4cm ... přesto nedám na Interbondy dopustit, byli vynikající, i když už asi hodně tvrdé, na subtilní srnčí se prostě nestačí plně otevřít do hřibu. A tady fotka "nesmrtelného srnečka" tak jak jsem jej našel, patrné vstřelové otvory:
http://img337.imageshack.us/img337/2011/imgp3351.jpg