Pokud to dobře chápu tak to chce po novým roce začít jádro ubírat???
No a objemný krmiva mám začít dávat kdy? Zkusím seno, senáž a siláž a uvidím.
Oves nemám... tak budu teda dávat ječmenlörinc píše:Pšenici srnčímu nedávej vůbec, bude ji brát, ale že by byla až tak vhodná... Seno jak jsem ti psal, dát ho můžeš, ale pokud nebude sníh, tak tam bude. S jádrem pokud jseš opatrnej není problém ani v únoru. Jak píšu dáváme v podstatě jen oves a pokud je hodně řepky a drží se tam hodně kusů, klidně vysypeme pytel přímo do pole - jen se po něm zapráší. To by jsi mohl krmit a ne přikrmovat. Tady siláž nemáme, krávy jsou zrušené a všechno valí do bioplynu
![]()
. Ale brát ji určitě budou. Ještě jsme zkoušeli smíchat ten oves s řepkou - dalo se to, ale chce to jarku - ta jim prý moc chutná. Problém je že se moc nedělá...
siláž srnčí extrémně chutná, chodí nám jí žrát celou zimu do jámy která je 50 metrů od barákuLeon píše:já jsem teď našlapal tři 200l sudy kukuřičný siláže navrh jsem dal folii a zalil vodou aby se to utěsnilo tak jsem zvědavej jestli z toho něco bude loni jsem měl trochu hotový tak jsem jí promíchal s ovesným šrotem a srnčí to bralo jak kombajn ani na čuníky nezbylo
Asi ti nikdo nechce brát iluzePosmiros píše:A co teda to dezinfikování?