Leupold VXIII 4.5-14x50 long range illuminated fine duplex
Fotky našich loveckých zbraní
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
- Choochoo007
- Zkušený diskutér
koukam ze si se nemoh dockat prvni pochvaly, co
Tenhle kousek si ji zaslouzi. Ty tocitka sem myslel, ze by nebyly spatny vnejsi pro ten tvuj druh strelby na vetsi vzdalenosti. Ta cena je lepsi nez sem myslel. To pak dvakrat blahopreju k takovymu kousku
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
Pampalini píše:Předem mého příspěvku chci pozdravit všechny zkušené diskutéry na tomto velice dobře zalo?eném a vedeném foru, chtěl bych se taky zapojit do tohoto fora, jelikož jsem ho objevil teprve minulý týden a témat je hodně, do kterých mám nějaké příspěvky, tak začnu u svých ohnivých holí, snad se fotky povedly http://album.volny.cz/pampalini/browse. ... owse_page=
-
Pampalini
- Častý návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
¨Pro Andyho - Omlouvám se já to chtěl dát do tohoto témata, nechtěl jsem zakládat nové, ale kliknul jsem vedle, ne na odpověd´ale na nové téma a už to bylo - ještě jednou omluva
Něco málo ke zbraním ta kulovnice je ZG 47 8x57 JS (lepší ráži neznám v ?etrnosti ke zvěři, ale to je do jiného témata) po koupi od kolegy dostala novou pažbu, kterou mě další kolega udělal na míru (jeho práci budu prezentovat opět v jiném tématu) no a potom jsem ji osadil Aremisem 3100 7x56 RD, střelivo přebíjené (opět jiné téma) , tu CZ 527 223 rem mám necelých 14 dnů, takže mám vystřeleno poze 30 na střelnici, zatím je osazena Artemisem 6x42, ale určitě vyberu něco jiného dle fora i střelivo (aby bylo ?etrné k li?tičkám mému hoby) , ta ZKM 456 je předělaná sportovní na loveckou osazena je Artemisem 6x42, na tu Bajkalku taky čeká v nejbli??í době renovace.
A k těm policajtům zaz tolik flint nemám proti kolegům jsem břídil, ale jinak těch 5 schodů na evidenci zbraní zvládnu bez větších problémů. Čeká mě to za rok.
Něco málo ke zbraním ta kulovnice je ZG 47 8x57 JS (lepší ráži neznám v ?etrnosti ke zvěři, ale to je do jiného témata) po koupi od kolegy dostala novou pažbu, kterou mě další kolega udělal na míru (jeho práci budu prezentovat opět v jiném tématu) no a potom jsem ji osadil Aremisem 3100 7x56 RD, střelivo přebíjené (opět jiné téma) , tu CZ 527 223 rem mám necelých 14 dnů, takže mám vystřeleno poze 30 na střelnici, zatím je osazena Artemisem 6x42, ale určitě vyberu něco jiného dle fora i střelivo (aby bylo ?etrné k li?tičkám mému hoby) , ta ZKM 456 je předělaná sportovní na loveckou osazena je Artemisem 6x42, na tu Bajkalku taky čeká v nejbli??í době renovace.
A k těm policajtům zaz tolik flint nemám proti kolegům jsem břídil, ale jinak těch 5 schodů na evidenci zbraní zvládnu bez větších problémů. Čeká mě to za rok.
-
SEDM
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Moje flintičky
Tak se tyky pochlubím. ZKK600 má novou polituru+upravenou pažbu, Z 7x57 taky, Z 6,5x57 teprve půjde až budou finance.
http://album.volny.cz/sedm2810/browse.p ... owse_page=
http://album.volny.cz/sedm2810/browse.p ... owse_page=
Pěkné, pěkné
Ta celopažbená Zetka je krásná...hold celopažba je celopažba 
Todle je moje,sice tady odkaz už je,ale pro připomenutí
Z 7x57
http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 081b930336
Todle je moje,sice tady odkaz už je,ale pro připomenutí
Z 7x57
http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 081b930336
-
SEDM
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zetka
Ta 6,5x57 je velice zajímavá, rok výroby je 1946 a hlaveň má stejnou délku jako celopažba, myslím si že to asi původně byla celopažba a později byla pažba zkrácená nebo vyměněná. Chci na ni nechat udělat novou celopažbu a změnit montáž na ni??í, ta co tam zatím je je moc vysoká. Tak jsem ji koupi a zatím na plánované změny nejsou penízky.
-
Josef Kuřitka
- Zkušený diskutér
Kulovnice Z
Je smutné, že po 60-ti letech usilovného vývoje nedokázal "ná?" průmysl vyrobit loveckou kulovnici, která by se alespoň vyrovnala elegantní Zetce. Galach byl super, ale Zetka má nadčasovou krásu. Subtilní, dobré dřevo (nepraská ani v tenkém krku), jemná jednoduchá pažba, jazyk místo kliky, pojistka na boku a německý ?techr. Dokonalá jak v celopažbě, tak v polopažbě. Dobrá koupě.
-
precechtel
- Zkušený diskutér
ZG v r. 7x57 s Zeisem 6x42 jsem kdysi vlastnil, byla velmi přesná - na přesně změřených 180 metrů jsem tři rány přikryl pětikorunou ( trochu větší ), vyhovovala mi "blesková" spouš», dodnes mně mrzí, že jsem ji vyčachroval, ale to už je jiný příběh. No a ta 6,5x57 vypadá perfektně, Napiš, v jakém stavu má hlaveň a jak střílí, je to moje oblíbená ráže, protože každá liška chválí svého ocas. Svého času tyto kulovnice v r. 6.5 používali lesáci jako služební zbraně. S pozdravem F.
politice a politikům zmar