Lov kladkáčem

Kuše, luky, praky a jiné
Odpovědět
Sitka
Pravidelný diskutér

Re: Lov kladkáčem

Příspěvek od Sitka »

Kdyz jsem jeste strilel kladkou mel jsem vetsinou Hoyt, nicmene pokud bych nekdy v budoucnu chtel kladku, pak je to Mathews Z9. pro lov je pro me dokonalej, malej 30 palcu a pritom ho delaj i na natah 32 palcu co mam, to jine firmy nenabizej. Nicmene stejne zustanu u klasiky 8)
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Jo to je tvoje a Krtkova nemoc..,opičí ruce :D Já si chtěl koupit Jewel v 60lbs a 29"...,pro mě ideální luk...,jen né růžový :wink:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

To si pletes,kluci maj vytahanou jen jednu ruku,tu kterou tahnou:-). Jak 60 liber,50-60,nebo 60-70?Proc ne rrrruzzzzoveeej? Mohl by sis na nej udelat i maslicky :-)))........proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Jewel je navržen pro ženy..,a maximální nátah je 29" a 60 lbs.Mám ramena ze Z7 Extreme,tak bych je pak na to dal..
Luk má délku 28" a je lehký..,celkem se mi líbil.Na Ebay jsem vydražil PSE Super short UF cam za 500 usd komplet vybavený..,je to výkonný prcek,ale nedá se na něm ideálně seřídit zakládka..,zato prostřelí jelena podélně.Mathews je za 1000 bez výbavy :!:
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Ted to prijde:-) . Copak myslis tou zakladkou? ;-).Nechces mi ciste nahodou rict,ze ses taky nechal chytit na ty samopadaci nesmysly a ruzny jiny udelatka nez je whisker bisquit? ......proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Zakládky jsou dobrý..,jen tím že je luk krátký ,tak se špatně seřizuje.Tím mám na mysli časování kladek,průstřelový test přes papír..Whisker je dobrá na lov..,na 3D už tolik ne.Na 3D používám Ripcorde už několik let a je super.
Zlákat jsem se ničím nenechal..,vyzkoušel jsem a co se osvědčilo jsem si nechal.Né všechny padačky jsou povedené...,to je pravda.Čím složitější..,tím víc poruchové..,jak u lukú :D
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Tak ja chodil,s posedem jsem blbnul jen jako zacatecnik:-),a proto ocenuju zalozenej sip,kterej nepada a hlavne netuka ;-),nelita,nehejbe se.Navic sip nezpomali,je jednoduchej a setrnej,neni duvod ho menit, 3D rikas,vzdyt nema na drahu letu vubec vliv,jak luk zastrilis:-).Mam ho na dvou lukach,na DXT mam ,nevim jmeno,ale je to podobny,jen jsou tam 3 stetiny,vyhejbaj se opereni sipu,vanes,ovsem tam uz jsem si musel zvyknout spravne zalozit sip,na vztek,uz vim,octane http://www.cabelas.com/product/Hunting/ ... SBC%253BMM .......proud
Sitka
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Sitka »

whisker bisquit jsem taky pouzival. Je to nejlepsi lovecka zakladka co jsem mel. No jo, mas pravdu s tim mim natahem moc na vyber nemam :( nastesti je to u klasiky jedno. Je ale pravda ze od kladce sem tam premyslim, samozrejmne ze bych mel oba luky, ale nevim nevim.
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Sitko,ja ti to povim podle myho selskyho rozumu:-),bavi te klasika,umis s ni presne strilet,a i muzes,tak strilej,nemas co resit :-).Ale zamyslel bych se bejt tebou nad tim,co lovim,jak chces medveda,losa a proste nebezpecny zvirata,sel bych do kladky uz jen kvuli vzdalenosti na kterou dokazu presne strelit jistou ranu,to uz je i o relativnim bezpeci a nasledne o svym zdravi a zivote!!! Nic ti nebrani bouchat z obojiho a mit to ;-).Tam ne! Ono to jde ted uz i u vas hopem do hajzlu,dobre to vim,ale porad se tam mate proti Cecham jako prasata v zite,i to vim,i kdyz jednou jsi nahore,jednou dole,normalka:-),jsem teprv ani ne rok doma a byl jsem tam 12 let,tak jeste porad vim jak se veci maji:-)........proud

Ps,zapomel jsem ,Sitko,ktery je prosim te to hnedy kuiu? nikde tam Kuiu Brown nevidim,nema to jiny jmeno?Co jsem videl zatepleny na zimu,neni s hnedou:-(
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

To Proud: včera jsem kamarádovi seřizoval DXT..,má ho 3 roky.Když jej kupoval tak měl luk 67 lbs na maximum a nyní má 54 lbs.
Ale nastřílel z něj neskutečně ran..,bez problémú.Vyměnil jsem ramena ,tězivu a lono..Luk je prakticky nový...,na 3 roky zase klid.To měknutí ramen u Hoytú není tak markantní...,ale nejsou to mazlíci jako Mathewsi.. :wink:
Ty Kuiu ba mě taky zajímali...
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Jo,Maty,na reci o camu prej musime do jiny cimry,tak se tim tematem uz nezabejvam,nerad delam kasparka:-),kdyz se bavim o luku tak samozrejme o vsem co s nim souvisi,to je lov a camo,nebudu si platit sekretarku na skakani po chatech:-),tak holt musim respektovat a bavit se jak je v pravidlech(jako magor) :-)))))),jen jsem si postahoval fotky predatoru a lovenejch zvirat,krajin,snazil jsem se i sehnat cernobily a ted nad nima budu koumat:-)) ;-). No ja ti nevim,ale me ukazuje merak ,ze muj luk je v pohode,a to ho par let uz mam......proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

No jo..,všude jsou nějaká pravidla.Jinak ramena SE 3 to nedělali..,ale občas rupli,SE4 už nepraskají ,ale měknou...
Jinak co se podívat někam na 3D...?
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Kam mas na mysli a co tam? Jak to probiha? Cim se strili?Predpokladam ze tercovkama(jdu se podivat jestli neni 3D zas nekde jinde,abych si osvezil kam jsem se vratil :-)),budu se muset naucit zpameti mistnosti podle temat:-)....proud
proud
Pravidelný diskutér

Příspěvek od proud »

Dobry,terce a strelnice muzeme,jeste nemaji nikde suplik :-)........proud
Mathews
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Mathews »

Letos už moc závodú není...,minulý týden byl Adršpach...,to byla velká paráda.Střílí se na 28 3D zvířat od 5m do 45m.Terče jsou rozmístěny v terénu..,někdy i z převýšením 25m...Hlavně když se sejde dobrá parta lidí..,tak je to celkem sranda.
Ty jseš odkud ,stačí kraj...?
Odpovědět