nejprve bych se rád představil. Je mi 27 let a v současné době vykonávám adepturu ve sdružení nedaleko Jičína. Myslivosti jsem se chtěl věnovat od trochu mladšího věku, ale vzhledem k pracovnímu vytížení (a nejen kvůli tomu - člověk musí trochu uzrát) jsem to musel trochu odložit....Ale konečně jsem se do toho pustil. K myslivosti jako takové jsem měl blízko vždy, jelikož v mém okolí a příbuzenstvu je myslivců spousta. Také vliv předků. Fórum jsem nejprve jen pročítal, pak se i zaregistroval, ale jako zelenáč nepřispívám - spíše se jen vzdělávám a vstřebávám informace. K přírodě a zvířatům mám velmi kladný vztah a proto bych se rád stal opravdovým myslivcem a ne nenažraným lovcem. Teď k dotazu tohoto topicu - doufám, že jsem ho zařadil do správné sekce.
Zároveň jsem začal dálkově studovat na ČZU obor Provoz a řízení myslivosti. Chtěl jsem se zdejších zeptat, zda někdo studuje nebo studoval taktéž. Sháním různé skripta a materiály ke studiu a zároveň rady, které určitě pomůžou.
Děkuji
A co mě k tomu všemu vedlo??? Po střední škole jsem začal podnikat. Začátky - hrůza

Snad mé představení jako zelenáče proběhlo dostatečně - považuji to za slušnost.
Ještě jednou děkuji všem za tipy a rady
MYSLIVOSTI ZDAR!
Michael