Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
Re: Prodejci zbraní a střeliva, puškaři aneb šmejdi či poctivci?
Martin neváhej a ČOI,i kdyby to byla jen stovka.
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jako vem ty peníze čert, ale to jednání mě přinejmenším uráží...
Sauer 202 + Zeiss Victory HT 3-12x56, Sauer 404 8x57 IS, CZ 550 Lux 308W...
ČOI? To sem jim jednou psal kvůli reklamaci puškohledu.Odepsali mě že nemám šanci,jedině soudně,s nejistým výsledkem, takový obchodník mě utopí s dobrým právníkem, všechno zaplatím já,překročí to prý několikrát cenu puškohledu.Na co jsou tedy takové instituce?
Lovec zabíjí jednou ranou.
Zdravím,Petr1970 píše:arms má sídlo (i zkušebnu) v humpolci, takže to není žádná "praha":-)
jinak je to spíš podle mě krám "pro bohatý".. když tam přijde někdo že chce dalekohled tak prodejce šáhne po swarovskim za 50... - osobně sem viděl člověka který přišel pro nahánkový puškohled a první nabízenej začínal na 40... což na lidovou myslivost celkem jde:-)
flinta po 50 není flinta atd.... se střelivem sem už psal, dělaj Hull ale něco tam koupit - to chce lovecký na jaře a sportovní shánět na podzim... jinak maj samou SB...
co se týče kvality práce... mezi místníma se traduje pár historek, vyloženě nic špatnýho, ale za ty prachy.....
chtěl jsem se zeptat kde jsi nakupoval, protože mě docela zarazilo to že tam nic néni nebo že nabízí napřed všechno to drahý? Já kupuju sem tam něco v armsu v Brně a hull sportovní skeety jsem dostal hned 2 kartony aniž bych si něco objednával nebo tak. Co se týče kulových patron tak v Brně nejlevnější obchod až na pár patron, než tuza.cz ostatní obchody nějaká ta kačka navíc. Co se týče oblečení tak tam vybírám něco u tuzy od afars jinak jednou za rok zajedu do jihlavy petex.cz a tam nakoupím za málo peněz hodně muziky. Oblečení + mě to do hodiny upraví, vloni na podzim jsme tam kupovali s tatem každej 7 ks různých hader a dohromady 10 kusů během hodiny nám upravili ještě rozměrově(zakrátit,...)takže spokojenost i vstřícné prodavačky. Letos celou prodejnu rozšíří a budou tam mí i prodej zbraní. Takže za mě doporučuju v Brně Tuzy, Arms, jinak špatný zkušenosti aspoň co se týče prodeje předražené tovární munice tak vede obchod na starobrněnské. Lovu Zdrar
v humpolci:-)
ocelový broky v červenci-srpnu? zapomeň (alespon vloni) když nechceš univerzal 3.00nic... na jaře mají plný letáky
na jaře sem chtěl zkusit hully-skeet, ale čekalo se x-dní-týdnů? na dodávku... ale loveckejch měli dost:-)
proto z toho vzniklo moje doporučení "lovecký na jaře, skeetovky na podzim"
letos to tak praktikuju a začínám plnit trezor ocelí už teď
není nic horšího než když se jednou člověku nečekaně na kachnách zadaří(teda ne že bych moc trefil, ale hodně sem střílel)... a po víkendu zjistí že má 10 patron - a ve středu je pozván na akci kde se čekávíc kachen
to člověk koncem září zjistí že ocel je vzácnější než platina:-) když chce třeba 4mm nějaký energetičtější 
ocelový broky v červenci-srpnu? zapomeň (alespon vloni) když nechceš univerzal 3.00nic... na jaře mají plný letáky
na jaře sem chtěl zkusit hully-skeet, ale čekalo se x-dní-týdnů? na dodávku... ale loveckejch měli dost:-)
proto z toho vzniklo moje doporučení "lovecký na jaře, skeetovky na podzim"

letos to tak praktikuju a začínám plnit trezor ocelí už teď

ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Fabarm Elos C
Tož s tím nakupováním sportovních nemám zas až takovej problém, u zmiňovanýho tuzy, arms nebo lovecke potřeby letovice vždycky i na jaře mají někdy teda hned maj rozebraný ty levnější, takový ty akce(GB, Rottweill, ...) ale sernabelot najdu vždycky
v každým krámě i na jaře, nicméně poslední dobou to praktikuju tak že si nechám doést od kamoša 3-4 kartony když je v zahraničí, neboť závodně střílí a tak vozí i ostatním lidem z okolí, tam cena vychází 28gr. max 5 Kč a to jsou i ty nejnadupanější např. Fiochi 450m/s. S ocelákama moc skušeností nemám, ani to nějak neprožívám ty tahy na kačeny, když se někam dostanu tak mě 1-2 krabky stačí, u nás na rybníku někdy ani nevystřelíme, takže asi tak. Lovu

no právě sernabelot (to je dobrý) sem nechtěl ))) takže sem si říkal "hull zkusím letos"... teda loni.. a dopadlo to jak dopadlo:-)
sportovní sem taky už pořešil stejným způsobem, dovoz přes lidi ze střelnice...
taky sem si říkal že mi 25 oceláků stačí, jenže pak mě zákeřně postavili 2x na hráz a ty zákeřný kachny si vybraly chytře nejslabšího střelce... a broky v prachu:-)
teď už to řeším jinak, zásoby na "celý rok mám" a snad dostatečný, na poplatkový jatka se nechystám....
sportovní sem taky už pořešil stejným způsobem, dovoz přes lidi ze střelnice...
taky sem si říkal že mi 25 oceláků stačí, jenže pak mě zákeřně postavili 2x na hráz a ty zákeřný kachny si vybraly chytře nejslabšího střelce... a broky v prachu:-)
teď už to řeším jinak, zásoby na "celý rok mám" a snad dostatečný, na poplatkový jatka se nechystám....
ZKM 456
Fabarm Elos C
Fabarm Elos C
Má někdo zkušenosti s http://www.nv-optics.cz/ konkrétně s prodejem puškohledů a případné reklamaci??? Lovu.
Kupoval jsem u něho, reklamoval jsem u něho bez problémů. Co řekne platí.
Kupoval jsem u nich 2x, ještě mi volali a ověřovali jestli bude zboží sedět, když tak že mohu vrátit a pošlou jiný. Neměl jsem nejmenší problém. Volali mi i když byl problém u dodavatele, že se mezi svátky zdržela objednávka. Výborná komunikace.
Já také jsem u nich vícekrát nakupoval a vždy jsem byl spokojen. Jak se zbožím, tak s jednáním a přístupem prodejce.
Slišel jsem jen chválu . Chystám se tam brzo nakupovat.
Nimrod v Chomutově: Hezký obchod s hezkým zbožím a nesmyslnýma cenama čehokoliv. Kupoval jsem tam jednu kulovnici, kterou jsem nemohl sehnat jinde. Z Německa seženou cokoliv. Dobrá komunikace po telefonu. Na vyžádání mi bez řečí poslali kopii rok a půl starého paragonu, jehož originál jsem úspěšně ztratil. Občas tam zajedu pro náboje. Mám pocit, tzn. není to potvrzená infirmace, že tam už není pan Žemlička. Ten paragon se mnou po telefonu určitě neřešil on, ačkoliv jsem volal na jeho číslo.
Zbraně Brymová: Navštívil jsem pouze 1x ten obchod u smíchovskýho nádraží. Potřeboval jsem nutně náboje, protože druhý den ráno jsem odjížděl na naháňku a nestihl bych zajet jinam, kde to znám. Obchod nehezký, vypadá jak vietnamská tržnice, obsluha nepříjemná zato chytrá jak radio (on). Ona-no comment. Necítil jsem se tam dobře. Vzal jsem jednu krabku a vystřelil odtud.
Procházka Rakovník: Paráda. Perfektně zásobený obchod (ikdyž občas na netu inzerují něco, co není fyzicky na krámě). Obsluha skvělá, přátelská, co dokážu posoudit tak svojí práci rozumí. Tam občas zajedu i na kukačku, když jsem poblíž.
Detex Žižkov: Sehnal jsem tam montáž na Sako 85 Bavarian a občas tam kupuju Superhammerheady. Pán v brýlých působí na první pohled dost nepřátelským dojmem. Na ten druhý taky. Irituje mě tím, že často ignoruje moje otázky týkající se sortimentu, který nabízí a o který mám zájem a pořád si mele svou o Normě. Nicméně mívá i světlejší chvilky. Jednou jsem ho dokonce viděl se tak nějak zašklebit, že to trochu připomínalo úsměv. Žižkovský Detex je dost malý a tmavý. Po telefonu ale taky celkem seženou. Když řekne, že má, tak to platí.
Arms-cz Plzeň: Hezky zásobený krámek s milým a ochotným, občas trošku samolibým pánem za kasou. Objednal mi dalekohled s tím, že za 10 dní bude na krámě. A byl. Občas zajdu ochmatat dvojáky od Merklu.
zbranenaobjednavku.cz: Moje zkušenost je zatím maximálně pozitivní. Vynikající komunikace mailem i telefonem. Vstřícnost a ochota. Kromě toho, že vám pan Hlavata zboží přiveze, tak v případě koupě kulovnice si přijede pro sklo, které osadí a nastřelí. Grátis. Super!
Zbraně Brymová: Navštívil jsem pouze 1x ten obchod u smíchovskýho nádraží. Potřeboval jsem nutně náboje, protože druhý den ráno jsem odjížděl na naháňku a nestihl bych zajet jinam, kde to znám. Obchod nehezký, vypadá jak vietnamská tržnice, obsluha nepříjemná zato chytrá jak radio (on). Ona-no comment. Necítil jsem se tam dobře. Vzal jsem jednu krabku a vystřelil odtud.
Procházka Rakovník: Paráda. Perfektně zásobený obchod (ikdyž občas na netu inzerují něco, co není fyzicky na krámě). Obsluha skvělá, přátelská, co dokážu posoudit tak svojí práci rozumí. Tam občas zajedu i na kukačku, když jsem poblíž.
Detex Žižkov: Sehnal jsem tam montáž na Sako 85 Bavarian a občas tam kupuju Superhammerheady. Pán v brýlých působí na první pohled dost nepřátelským dojmem. Na ten druhý taky. Irituje mě tím, že často ignoruje moje otázky týkající se sortimentu, který nabízí a o který mám zájem a pořád si mele svou o Normě. Nicméně mívá i světlejší chvilky. Jednou jsem ho dokonce viděl se tak nějak zašklebit, že to trochu připomínalo úsměv. Žižkovský Detex je dost malý a tmavý. Po telefonu ale taky celkem seženou. Když řekne, že má, tak to platí.
Arms-cz Plzeň: Hezky zásobený krámek s milým a ochotným, občas trošku samolibým pánem za kasou. Objednal mi dalekohled s tím, že za 10 dní bude na krámě. A byl. Občas zajdu ochmatat dvojáky od Merklu.
zbranenaobjednavku.cz: Moje zkušenost je zatím maximálně pozitivní. Vynikající komunikace mailem i telefonem. Vstřícnost a ochota. Kromě toho, že vám pan Hlavata zboží přiveze, tak v případě koupě kulovnice si přijede pro sklo, které osadí a nastřelí. Grátis. Super!
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
-
- Administrátor
Nejde sice o puškaře, ale dávám to sem.
SCOPE Servis, pan Vladimír Václavík z Lipníka nad Bečvou. Vřele doporučuji. Zavolal jsem, že mám problém s puškohledem Bausch a Lomb 6-24x40. Konkrétně trochu utíkal záměrný bod při změně zvětšení. Domluvili jsme se, že jak budu mít cestu, že se na to podívá. Včera jsem zavolal, že jedu směr Ostrava, zda bude ve firmě kolem osmé. Dostalo se mi kladné odpovědi. Dnes jsem tam něco po osmé dorazil. Pan Václavík vzal puškohled, nechal si vysvětlit co se mi nelíbí. Pak jej předemnou upnul do stolice, projel zvětšení, rektifikace s diagnózou, že záměrný bod se nehýbe, ale jde o optický klam. Zato byla zjištěna necitlivost v rektifikaci. Domluvili jsme se, že opraví rektifikaci a když už bude v tom, dá mi tam jinou osnovu, místo drátové rytou na skle s jemnějším středem (Z-plex). Udivil mne, když se zeptal, jestli dnes taky jedu okolo zpět. Když jsem údiv dal najevo, odvětil, že není problém, si na mne vyhradil čas. Domluvili jsme se na cca 15 hod, že si zavoláme. Volal v cca 14.30, že je puškohled opraven. Já byl ještě v Polsku. Zeptal jsem se do kdy je ve firmě. Řekl mi, že do večera, jen že po 18.00 hod je zavřená brána od areálu, abych ho prozvonil. Dorazil jsem v 17.30. S úsměvem mi předal práci, přibalenou původní osnovu a doklad se zárukou. Pobavili jsme se o Meoptě a jiných značkách, vysvětlil mi některé věci. 12 let praxe na servisu puškohledů je znát.
S takovým kladným přístupem k zákazníkovi se člověk setká málokdy. Ne že by ostatní byli nějak nepřívětiví, ale tohle je silně nadprůměr.
SCOPE Servis, pan Vladimír Václavík z Lipníka nad Bečvou. Vřele doporučuji. Zavolal jsem, že mám problém s puškohledem Bausch a Lomb 6-24x40. Konkrétně trochu utíkal záměrný bod při změně zvětšení. Domluvili jsme se, že jak budu mít cestu, že se na to podívá. Včera jsem zavolal, že jedu směr Ostrava, zda bude ve firmě kolem osmé. Dostalo se mi kladné odpovědi. Dnes jsem tam něco po osmé dorazil. Pan Václavík vzal puškohled, nechal si vysvětlit co se mi nelíbí. Pak jej předemnou upnul do stolice, projel zvětšení, rektifikace s diagnózou, že záměrný bod se nehýbe, ale jde o optický klam. Zato byla zjištěna necitlivost v rektifikaci. Domluvili jsme se, že opraví rektifikaci a když už bude v tom, dá mi tam jinou osnovu, místo drátové rytou na skle s jemnějším středem (Z-plex). Udivil mne, když se zeptal, jestli dnes taky jedu okolo zpět. Když jsem údiv dal najevo, odvětil, že není problém, si na mne vyhradil čas. Domluvili jsme se na cca 15 hod, že si zavoláme. Volal v cca 14.30, že je puškohled opraven. Já byl ještě v Polsku. Zeptal jsem se do kdy je ve firmě. Řekl mi, že do večera, jen že po 18.00 hod je zavřená brána od areálu, abych ho prozvonil. Dorazil jsem v 17.30. S úsměvem mi předal práci, přibalenou původní osnovu a doklad se zárukou. Pobavili jsme se o Meoptě a jiných značkách, vysvětlil mi některé věci. 12 let praxe na servisu puškohledů je znát.
S takovým kladným přístupem k zákazníkovi se člověk setká málokdy. Ne že by ostatní byli nějak nepřívětiví, ale tohle je silně nadprůměr.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Máte někdo zkušenosti s puškařstvím Zdeněk Suchánek, Jezernice,olomoucký kraj?
Lovec zabíjí jednou ranou.