Plši v kazatelně.
- 
				Mojmír Pretsch
- Nový návštěvník
Plši v kazatelně.
Zdravím všechny.Chlapi,nevíte náhodou někdo nějaký zaručený způsob jak zabránit plchům,aby se nastěhovali do kazatelny?Nějaký pach co nesnáší nebo něco podobného?Měl jsem jí celkem dobře utěsnenou a za nějakou dodu si tam vykousali díry a uvnitř je to jak na smetišti.Díky!

Naposledy upravil(a) Karel61 dne sob 29.7.2017, 8:47, celkem upraveno 1 x.

Důvod: Typo nadpisu

Důvod: Typo nadpisu
Re: Plši v katatelně.
Osobně bych tam zasmradil se psem,nebo nasypal jed.

- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Žiji s nimi již 30 let a vůbec nemám důvod jim ubližovat.V zimě spí a na podzim jim nosím mysli....Jedná se o krásné zvíře a ještě silně chráněné.Pokud je nikdo nehoní tak ani nesmrdí.  Jen tak je pryč nedostaneš.Udělals jim krásnou budku.A bacha pěkně koušou....
 Jen tak je pryč nedostaneš.Udělals jim krásnou budku.A bacha pěkně koušou....

Jen tak je pryč nedostaneš.Udělals jim krásnou budku.A bacha pěkně koušou....
 Jen tak je pryč nedostaneš.Udělals jim krásnou budku.A bacha pěkně koušou....Re: Plši v katatelně.
Přesně jak píše Zdenek. Vždy mě bavilo je pozorovat....Nic bych s nimi nedělal.... Zvěř na jejich šramot ani neraguje....

Optimista se učí anglicky, pesimista rusky a realista se učí střílet.
						- 
				Mojmír Pretsch
- Nový návštěvník
Nechci jim v žádném případě nějak ublížit,ale ten bordel co tam je když tam,třeba týden nejdu,je neskutečný.Sem tam si tam vezmu kamaráda a skoro se stydím za to jak to tam vypadá a páchne.Tak nevím co podniknu,ale nechat to tak nemůžu.Loni jsem to počítal kolik jich se za šera vydalo z kazatelny za potravou.Bylo jich celkem 9 a to je už pořádna banda.Měl jsem kaz.celkem pěkně zateplenou a izolovanou jak z venku tak uvnitř,ale co stihli s izolací udělat za 2 roky,tak na to ani termiti nemají.

Sedím v kazatelně, hlavu v okně,pěkně dřímám a v tom tam skočí plch,by mě jeblo. Ležím ve spacáku v kazatelně,dřímám a v tom na mě skočí plch,skoro infarkt. Sedím na židly u křáku a čekám na prasata,dřímám a v tom mi ze stromu na rameno skočí plch, leknu se,zařvu,prasata v prdeli. 
Zdendo netvrď mi,že se dá s něma v klidu žít. Ještě jednou a už budu střílet.

Zdendo netvrď mi,že se dá s něma v klidu žít. Ještě jednou a už budu střílet.
- Zdenek41
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Celej život dělám v živočišnej.Čuch už na to nemám.Čpavek je prevít.Tak krásné a milé zvířátko bys u nás pohledal.Na jaře vemu koště a vymetu izolaci trochu jim odeberu z hnízda.A zas je na půl roku vystaráno.Opravdu čím větší teror tím víc smrdí,to jsem z mladou hlavou cítil i já.Dnes si na ně i posvítím,když tahaj kukuřici a hrách do stropu posedu,který jsem tam dotáhl čuníkům a opravdu umí někdy i půl kbelíku za týden.A je zase čím krmit.  Plodný to jsou.Někdy klepou celou noc.Jen to drnčí.
 Plodný to jsou.Někdy klepou celou noc.Jen to drnčí.
Co plši,ale oba pařáty v hlavě od sýčka při chrápání v okně tak to je šok a rozbitá hlava o panty 

Nejraději mají v Mysli oříšky a rozinky Vyženeš je jednou stranou příjdou z druhé.
 Vyženeš je jednou stranou příjdou z druhé.
Co maj říkat kluci,když maj v posedu dvákrát strakapoudy.To je boj,ale jsou taky krásní.Jen trochu víc táhne.

Plodný to jsou.Někdy klepou celou noc.Jen to drnčí.
 Plodný to jsou.Někdy klepou celou noc.Jen to drnčí.Co plši,ale oba pařáty v hlavě od sýčka při chrápání v okně tak to je šok a rozbitá hlava o panty

Nejraději mají v Mysli oříšky a rozinky
 Vyženeš je jednou stranou příjdou z druhé.
 Vyženeš je jednou stranou příjdou z druhé.Co maj říkat kluci,když maj v posedu dvákrát strakapoudy.To je boj,ale jsou taky krásní.Jen trochu víc táhne.