EVO
EVO
tak jsem dneska dostal na otestování dvě krabičky EVO od RWS v gramá?i 184gr.a ráži 300WM.sám jsem zvědav co to bude dělat a hlavně jak to bude lítat
to si zase holka smlsne (myslím flintu)8)

první dojem
...tak jsem si byl bouchnout evo a jsem víc než mile překvapen.bez jakékoliv přípravy optiky jsem vystřelil 5x na 550m do jemného mazlavého jílu a nestačil jsem se divit.pouze jsem překliknul na dist.kroužku na 500m a už jsem střílel.jako terč jsem Použil pivní tácek a první ránu mířil na něho.rána ?la 3cm pod spodní okraj a 20cm vlevo (vítr kolmo z prava 1,5m/s).druhá při stejném zamíření opět 3cm pod a 23cm vlevo.další tři rány jsem mířil s opravou a všechny tři byly v tácku 5 cm od sebe.nutno dodat,že jsem střílel ze země v lehu s Použitím bipodu harris a pod pažbou pytlík s pískem.po vydolování střely z jílu viz obrázek.bohužel foceno mobilem.ještě nemám soft ke kameře
.ještě budu zkoušet 100,300,850 m a Možná i kilometr.to ale později

nástřel
tak jsem byl opět větrat EVO a na žádost andyho jsem to ofotil. pro srovnání je tam i sst hornady:vzdálenost opět 550m,tentokrát bezvětří, v le?e,bipod a pod pažbu pytlík s pískem a hlavně dneska nikdo neotravoval.Normálně si to nefotím tak omluvte neschopnost kvalitnějších fotek
Použil jsem pistolový terč,líp se na něj na tu dálku střílí a nic jiného jsem nezchrastil.

ty v levo dole:SST 180gr.zkušební 2x,střed 5x SST po opravě,obojí vl.laborace a ty 4 vpravo nahoře je EVO 184 gr. bez opravy ihned po SST.ta jedna EVO ulítla ale není to municí

a tohle je ta serie SST

ty v levo dole:SST 180gr.zkušební 2x,střed 5x SST po opravě,obojí vl.laborace a ty 4 vpravo nahoře je EVO 184 gr. bez opravy ihned po SST.ta jedna EVO ulítla ale není to municí

a tohle je ta serie SST
Naposledy upravil(a) vhool dne čtv 19.10.2006, 16:26, celkem upraveno 1 x.