Mimochodem tahle ZF4 replika z Meopty
http://www.gunpartscorp.com/Products/1290130.htm
se myslím oficiálního představení na stánku výrobce (repliky) taky nikdy nedočkala, kdežto opět Frankonia ji měla vystavenou hned

Příspěvek od bonecrusherx55 »
No do odeonu bych se rozhodně nepouštěl, raději je lepší v těchto věcech se řídit pravidlem, že nejsem tak bohatý abych si kupoval levné věci.bonecrusherx55 píše:no uz aj odeon vyraba nejaky puskohlad 1-6x42 myslim...tu meoptu R2 1-6x som na stranke meopty nevidel, ale nahodne som ju objavil na nete katalog Frankonia...obrazky vyzerali vierohodne, ale meopta mlci...
Meostar se vrátil presne po měsíci z reklamace, výměna čehosi v tubusu( nečitelné) predusikovani. Provedena razova zkouška, odchylka při razove zkoušce, nepřekročila 0,9 cm na vzdálenost 100m!!! Tak nevim, je to podle nejake jejich normy. Me to tedy nejak nenadchlo.....Herkul píše:Ano, reklamuje se všechno. Ale u té zatracené metopty, když ji dám reklamovat, že mi to hází všude možně a přijde mi pravda do 3 -4 týdnů, tak se to rozhazování změnší (ale v jejich maximální dané odchylce). Cože se tedy mě vůbec nelíbí, protože to je na 100m docela nemalá odchylka! Jen by mě zajímalo jestli sem tak dopadl jen já a dva další, nebo je to normální záležitost u meopty?