Myslivecké zážitky

Vše o lovectví a myslivosti u nás (něco jako poradna)
Odpovědět
Ondra
Pravidelný diskutér

Re: Myslivecké zážitky

Příspěvek od Ondra »

nimrodl: Přesně, kam bys je pudil? Jako -náctiletý a čerstvě -cetiletý jsem nikam jinam dívky nebral a strašně jsem miloval, když mě nějaký expert rušil při výkonu a narušoval mi pekelné soustředění :D. Nikam je nepuď a nedělej jim kazi..uka :evil: :wink: . Ovšem za předpokladu, že ti tam pak nedělají bordel, vajgly, papírový ubrousky a tak. To bych pak tvojí starost chápal.
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
fesoj
Zkušený diskutér

Příspěvek od fesoj »

Když na kazatelně najdu tulící se dvojici, budiž. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, kuř a bude ti ... Když tam najdu použitý prezervativ, taky si z toho nedělám hlavu, prostě ho vyhodím, stejně, jako dámské kalhotky. Vždyť je máj a v máji nemá oschnout pastýřovi hůl a mládenci přirození. Ale co mě spolehlivě vytočí, to je leží-li na sedačce hovno jak bandalír. I takovíto "milovníci přírody" nám lezou na kazatelny !
Kritériem pravdy je praxe.
dalas
Administrátor

Příspěvek od dalas »

Prezervativ nevyhazovat! Výborná ochrana ústí. :D Jinak to hov.o chápu. Vyjde hov.o, ulovíš hov.o, na sedačce hov.o, to je už na jednoho moc. :lol:
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR
Petr1970
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr1970 »

ale spíš nepoužitej ne?:-) já ho teda na flintě nosím, ale používám "čistý" :-)

btw. poprvý sem si myslel že si kolega dělá legraci ale když popsal místa a lidi kdy je kdy za svůj život viděl, chápal jsem že když sedí v hospodě tak se furt jen směje bezdůvodně:-)

říkal že je to občas zábavnější než zvěř :-)
ZKM 456
Fabarm Elos C
Beretta 682 special skeet (bez gold a bez E)
W-Vanguard, .308W, 4-16x50 Vortex PST
Lotr
Zkušený diskutér

Příspěvek od Lotr »

Ti v autech jsou neškodní, horší je, když sedíte na posedu a dvojice ve víru vášně rozprostře deku přímo pod Vámi, aniž by si Vás všimli a ona u toho řve tak, že všechno živé v okolí zradí :D Nic nevidíte, nic neulovíte a dolů taky nemůžete :D
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

jo to je dobrý a když jsem jim svítil do toho baterkou tak si asi mysleli že to je měsíček ale nejlepší bylo když dorazila motorka ona se držela řídítek a on byl za ní a do toho na horizontu vylezla liška a šla se asi přidat do trojky a tu jsem teda nepustil :lol: :lol: :lol:
CZ 550 american 308win.
Petr1970
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr1970 »

zajímaly by mě zážitky těch 2 když padla rána:-)
ZKM 456
Fabarm Elos C
fordik
Častý návštěvník

Příspěvek od fordik »

S tou střelbou to mohlo být fakt zajímavý.
Mě se před pár lety stala taky jedna taková příhoda. Mohlo to být zrovna touhle dobou, od rána pršelo a bylo i poměrně chladno. Po obědě jsem natáhl gumák a šel ven. Na zpáteční cestě jsem mezi sady na zapadlé polňačce uviděl světle modrou stodvacítku. Zvědavost a nuchuť sejít z cesty, protože jiná cesta, než ta, na které auto stálo tam nebyla, mi dopřály tento zážitek. Auto se jaksi podivně kymácelo a mě začalo docházet, o co se jedná :lol: . Přes zamlžená okna nebylo pořádně vidět dovnitř (možná naštěstí). Jen kontury zmítajících se těl a tak identita této dvojice mi zůstane navždy utajena.
fordik
Petr1970
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr1970 »

vezmu zážitek z druhé strany...
kdysi dávno, papíry sem měl měsíc(březen), vezl jsem slečnu domů z volejbalu.. (pak už sme na volejbal nejezdili, dobry 2 hodinky:-))) )

bohužel slečna bydlela na služební samotě nejmenovaného zařízení letecko-vojenského charakteru (5 km po soukromé asfaltce zákaz vjezdu)... zima, sníh... teplota klesala sakra rychle.. zaparkuju 1 km před cílem, volná zábava... za chvíli nevidíme ven, pohoda... klepání na okýnko, ... místní osazenstvo jelo na střídání směn do cílové stanice - hele mládeži, nepotřebujete vytáhnout? - aha, nepotřebujete, tak dobrý, pokračujte, jee, to seš ty, ahoj Martino, my to mámě neřekneme, neboj se.. :D

mít v tý době 9tku tak jdu sedět za x-násobnou vraždu:-)
ZKM 456
Fabarm Elos C
Leon
Moderátor

Příspěvek od Leon »

to mám ještě lepší zážitek šel jsem se projít s hafíkem BF a nevšiml jsem si že za keři stojí auto a tam šu... a on to byl takový obranář žen tak najednou stál na zadních opřený o dveře a řval do okýnka a to musel být pro ty šu.. zážitek když jim 60kg macek řve do okýnka :lol: :lol:
CZ 550 american 308win.
nimrodl
Troll

Příspěvek od nimrodl »

Ondra píše:nimrodl: Přesně, kam bys je pudil? Jako -náctiletý a čerstvě -cetiletý jsem nikam jinam dívky nebral a strašně jsem miloval, když mě nějaký expert rušil při výkonu a narušoval mi pekelné soustředění :D. Nikam je nepuď a nedělej jim kazi..uka :evil: :wink: . Ovšem za předpokladu, že ti tam pak nedělají bordel, vajgly, papírový ubrousky a tak. To bych pak tvojí starost chápal.
Ano,bordel zůstavá pravidelně a nejenom u chaty.Uvažuju,že budu brávat foťák a jestli se to bude opakovat,tak pořídím několik fotek,natisknu s popisem situace a rozvěsím po dědině. :wink:
Nissan Patrol GR Y 60 long ,35" , navijak a tuna železa navíc :-)
Lada Niva T3
Ondra
Pravidelný diskutér

Příspěvek od Ondra »

nimrodl: Dobrý nápad :twisted: . Před jeho realizací bych s nimi zkusil slušně, ale důrazně promluvit. Třeba si dají říct. No a když to nepůjde po dobrým, půjde to po zlým.
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
Petr1970
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr1970 »

hlavně bacha, aby se to neotočilo - nahrávat někoho je průser(bez jeho vědomí), navíc to zveřejnit..

když už, tak nenápadně, kefalín, hlavně nenápadně... a mít alibi třeba?:-)

možná to bude někomu připadat jako zbytečný stahování kalhot, ale párkrát sem to už zažil ve svém okolí, ono to dokáže dost zatopit.... (ochrana osobnosti) - at si o tom můžeme myslet cokoli, právník za pár šušní vás slušně potopí a tam už jde o papíry ....
ZKM 456
Fabarm Elos C
BwanaHunter
Zkušený diskutér

Příspěvek od BwanaHunter »

sorry, ale začíná mi to tu připadat, jako takové to - my jsme svrchovaní lesů páni a nikdo jiný tam nemá co dělat...
Co tím porušují? Max. tak zákaz vjezdu na lesní cesty. Ale to myslivcům řešit nepřísluší. A jinak? Papírové ubrousky nejsou nic hezkého, ale je to de facto čistá celulóza, takže vlastně dřevo. Rozpadnou se po prvním deštíku. A dál?
S trofejemi je to jako s ženami. Nejlepší je ta příští.
Petr1970
Zkušený diskutér

Příspěvek od Petr1970 »

nic, akorát myslivce sere že jdou sedět, vstanou nebo si utrhnou pivo a pak jim zvedne zvěř "pejskař, kolař, běžec, houbař, šukálista" zloděj dřeva, traktorista...... doplň si sám:-)

a to je ten problém.. lidi maj hovno co dělat, tak trajdaj i na vesnicích co dřív nebylo.. takže do kiláku od obce nemůžeš spoléhat na jistotu "klidu"..

já jako aktivní pejskař, běžec-chodec, houbař to beru, ale bohužel to asi myslivcům vadi.. bohužel není to jejich.....
ZKM 456
Fabarm Elos C
Odpovědět