Švenk
Švenk
Poraďte váhám, na ZKK jsem měl Zeisse 4x32 klapku, je to v ráži 30-06 Springfield a koupil jsem nyní artemis tactical 3-12x50. Mám dotaz za novou klapku chce puškař asi 11500 zatím co za švenk 5,500: puškohled až zase tak často nesundávám, jde mi jen oto,aby po nasazení to bylo přesně jako po nástřelu Bude mi švenk stačit ? díky za názor
Ak chceš klapkovú montáž mám ju na gužovnici, je ako nová a chcem tam da? násuvnú jednodielnu ak chceš ozvi sa po?lem Ti mailom fotky a dohodneme sa.
zekon@centrum.sk
zekon@centrum.sk
TIKKA T3 .308 Win. Meopta Meostar R2 2,5-15x56 RD 4K
Marocchi 03 Field 12/76
UB .308 Win. / 12 - 70
CZ 85 Combat 9 Luger
Slovenský hrubosrstý stavač
Marocchi 03 Field 12/76
UB .308 Win. / 12 - 70
CZ 85 Combat 9 Luger
Slovenský hrubosrstý stavač
Re: ?venk
dobrý den ,mám dotaz co se týká montáže švenk,dá se poznat od jakého je výrobce když jsem ji nekupoval a žádná značka firmy resp.výrobce není??za odpovědi předem děkuji
Dobrý den,
néjlépe to poznáš podle katalogu, rozdíl je ve tvaru předních kamenů EAW jsou špičatější oproti ERA. Ale ve většině případů je na některé části montáže značka. Pak také záleží na zadním uchycení ty jsou pro každou značku specifická. Dej sem fotku a mrknem na to.
Zdar
néjlépe to poznáš podle katalogu, rozdíl je ve tvaru předních kamenů EAW jsou špičatější oproti ERA. Ale ve většině případů je na některé části montáže značka. Pak také záleží na zadním uchycení ty jsou pro každou značku specifická. Dej sem fotku a mrknem na to.

CZ 584.4 12/.308W
Sauer & Son 12/12/9,3x74R
Sauer & Son 12/12/9,3x74R
značku jsem hledal,ale nic jsem nenašel,spíš nevim kde hledat,šoupnu sem pár fotek na identifikaci,snad bude něco vidět je to jen z telefonu,díky za odpovědi
- Přílohy
-
- Obraz326.jpg (28.64 KiB) Zobrazeno 10298 x
-
- Obraz325.jpg (49.17 KiB) Zobrazeno 10298 x
-
- Obraz324.jpg (51.18 KiB) Zobrazeno 10298 x
-
- Obraz323.jpg (33.22 KiB) Zobrazeno 10298 x
Myslím, že je to Kozap. Ale viděl jsem ho jen jednou, tak tě nechci uvést v omyl. Ber to s rezervou a zkus se podívat na jejich stránky a porovnat to.J
koukal jsem zrovna na stránky kozapu a myslím že je to on,pod označením prim,myslíte že je to úplně takové šméčko které by stálo za výměnu nebo to bude držet a i po časté demontáži ze zbraně a po prohození třeba za kolimátor s jinou montáží bude držet nástřel???
Nechce to nic jiného jak jít na střelnici a zkoušet. Vždy vystřelit po 5 ranách, přehodit kolimátor a zase vystřelit 5 ran. Vrátit optiku a zkusit zda je nástřel tam kde má bít. Jinak to asi nezjistíš.
Je to Kozap,letos jsem nastřeloval jednu kulovnici na který byl.Zkoušel jsem to sundat a nandat po dvou ranách asi 5x.Nástřel to drželo.
už jsem to zkoušel,hezky ve stolici,sundaval jsem optiku a nandaval a dobrý,je pravda že to jde hezky festově,žádná vůle,ale zatím co když po padesátý se to lůžko trochu vymačká??no snad to nebude mít za čas vůle jako řehtačka,jinak díky za identifikaci 

Na Kozap sa tá montáž síce podobá ,ale bude značky inej ; (Kozapáci Torx skrutky ignorujú;majú radšej mäkkúčke s malým otvorom pre kľúčik aby došlo k jeho "bezpečnému otlačeniu "
!!!).

308 Win.;223 Rem.;22 l.r. .