Tak se musím pochlubit se svým zážitkem
Mám teď týden čas, tak ho věnuji myslivosti:-) měl jsem v plánu jít dnes ráno na daňky na jednu letitou kazatelnu, kam nikdo moc nechodí

budík zvonil ve 4:45, tak jsme vstal, kouknu z okna a pěknej fučák, tak si říkám, že se na to asi vykašlu, že bude stejně chcát a bude zima

No nakonec jsem ještě kouknul na Aladina (aplikace na mobilu) a ten ukazoval, že má chcát až v 7 a jen trochu

tak jsem se rozhoupal a vylez z postele a vyrazil autem na tu kazatelnu

po usednutí na kazatelnu začala asi do deseti minut bouřka jako prase

tak jsem se choulil asi půl hodiny v koutě aby na mě nepršelo a doufal, že si mě nevybere nějaký blesk

říkal jsem si že hned jak přestane pršet, že se na to vykašlu a vyrazím domu, protože meteo radar neukazoval moc hezký počasí

naštěstí pak bouřka přešla, trochu se rozjasnilo a začalo pomalu svítat, tak jsem ještě chvíli posečkal a dobře jsem udělal

za chvíli přiběhla daněla s dančetem, tak jsem hodil flintu do ramena a zamířil na danče, jenže šlo furt pomalým krokem až do lesa, tak jsem neriskoval špatný zásah a nechal je jít

a vyplatilo se, asi za dvě minuty přiběhly další 4 kusy dančího přímo před kazatelnu asi na 80 metrů, pěknej lopatáč, dva špičáci a daněla, tak jsem si je prohlíd, zamířil na danělu a čekal až se pěkně natočí

hned jak si pěkně stoupla, tak jsem vypálil, poklesla k zemi a chviličku se snažila vstát, pak se trochu zvedla a převalila se dozadu a zůstala v ohni

je to můj první kus dančí zvěře, tak ze sebe mám radost

a také mě těší, že jsem ji pěkně trefil a zůstala v ohni

stříleno .308 Win., na 80 metrů, Gecem Target 11g, vstřel a výstřel dírka dírka, jak to bude vypadat až se to stáhne uvidím