Pak už musís koukat přes puškohledpopovic píše:mě Monarch 8.5x56 nenadchnul. myslím že je to slušný dalekohled, ale chybělo mě u něho větší uživatelské pohodlí, po delším pozorování unavoval oči.
 )
)Pak už musís koukat přes puškohledpopovic píše:mě Monarch 8.5x56 nenadchnul. myslím že je to slušný dalekohled, ale chybělo mě u něho větší uživatelské pohodlí, po delším pozorování unavoval oči.
 )
)Příspěvek od Radek Gahura »
 Rozhodl jsem se mezi ním a Nikonem 8,5x56 a jelikož píšete, že je to srovnatelný, tak jsem vybral podle ceny
 Rozhodl jsem se mezi ním a Nikonem 8,5x56 a jelikož píšete, že je to srovnatelný, tak jsem vybral podle ceny  Eschenbach stál 6300,-
 Eschenbach stál 6300,-  Na první ohmatání neskutečnej rozdíl od mýho krumplu ruskýho 7x50
 Na první ohmatání neskutečnej rozdíl od mýho krumplu ruskýho 7x50  Jako zatím největší plus beru to, že budu moct konečně koukat s brejlema a zpracování se mi taky líbí
 Jako zatím největší plus beru to, že budu moct konečně koukat s brejlema a zpracování se mi taky líbí  Zatím bych mu vytknul akorát vyšší váhu
 Zatím bych mu vytknul akorát vyšší váhu  Navíc jsem zvědavý na večer až ho půjdu vyzkoušet
 Navíc jsem zvědavý na večer až ho půjdu vyzkoušet 

jinak do honitby jsem se dnes nedostal, tak zkušenost z pozorování zatím žádná
 jinak do honitby jsem se dnes nedostal, tak zkušenost z pozorování zatím žádná 

Je parádně ostrej a světelnost taky super
 Je parádně ostrej a světelnost taky super  všechny hejbátka chodí jak mají a nic se nepovoluje
 všechny hejbátka chodí jak mají a nic se nepovoluje  očnice mi také docela vyhovují a dobře se mi kouká i v brejlích
 očnice mi také docela vyhovují a dobře se mi kouká i v brejlích  hodnotím to zatím jako super kup
  hodnotím to zatím jako super kup  

Zpět na „Pozorovací dalekohledy“