Činění kožešin
-
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Činění kožešin
Nevím jestli ti to bude k něčemu dobré ale já posílal kůže z lišek do Snahy Brtnice. Prý to funguje pořád a kvalita byla super.
CZ550FS-7x64 DOCTERclassic 8x56RD
Skoupý v Bořitově po těžké operaci nečiní a asi už činit nebude. Jediná možnost je poslat to, nebo zajet do Křižanova k panu Tomkovi. www.cinenikuzi.czmichalos píše:Zdravím,
hledám kontakty na lidi, kteří stahují a činí kožichy z lišek, jihomoravský kraj, nejlépe však Blanensko, Boskovicko prostě blízko těchto měst. Díky za jakoukoliv informaci. Lovu Michal
Kdo netermí s námi, termí proti nám
Problém už je vyřešen, našel jsem pána, který sice bydlí 25km ale i tak můžu zavést celou lišku a nemusím ji předem stahovat. Lovu
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pan Skoupý už nedělá? To je škoda-já toho ted už činit nenechávám,ale někdo v okolí se vždycky hodí a on byl šikovnej a kousek od nás.
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte jestli na okresech Blansko,Brno,Vyškov nebo Prostějov dělá někdo činění kožešin?
Tak Skoupý už je po operaci v cajku a už je prý zase skoro ve formě, ale žádné zázraky už se nedají od něj čekat. Jeho syn mi řekl, že ještě to drobný udělá takže liška, kuna, jezevec. Nic velkýho už dělat nehodlá... co vím tak posílám do éteru
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Je na pana Skoupého nějakej telefon? měl jsem na pevnou a sehnal jsem i na mobil,ale ani jedno bohužel nefunguje. Klidně do SZ.Díky..
A není jednodušší to zabalit jako deku, na poště dát 60-80 kč podle váhy, poslat do Brtnice a do 14ti dnů to mít zpět? Než nahánět pány před smrtí a důchodce, tak bych to raději udělal takto. Vyčiní cokoliv, je to rychle, není to drahé a je to velice kvalitní.
A to tu lišku či kunu posíláš celó nebo to se musí stáhnout?
Ne ne, musí to být stažené.
Na tom nic není, se znaky to zabere asi hodinu klidné práce, bez znaků mnohem méně. Čím větší kus zvěře, tím lépe a možná i rychleji se dělá.
Kuny jsou ale nanic, ty hrozně pelichaji.
Na tom nic není, se znaky to zabere asi hodinu klidné práce, bez znaků mnohem méně. Čím větší kus zvěře, tím lépe a možná i rychleji se dělá.
Kuny jsou ale nanic, ty hrozně pelichaji.
Koukám, na ty ceny a zdá se mi to nějak levné.
Já snad viděl jen lišku za 500,- a o srnčím, dančím apod. ani nemluvím.
Neznáte někoho levného, ale kvalitního z Prahy nebo středních Čech? díky

Neznáte někoho levného, ale kvalitního z Prahy nebo středních Čech? díky
Myslivost lovectví videa a mnoho dalšího najdete na tomto mysliveckém portálu. Zapojte se taky...
Lesu lovu,mam tu nějaké lisci kmotry na stažení...a sháním někoho na vydělani třech kozek z lišek,prosím poraďte někoho v okolí prahy nebo praha východ ,lovu magoda