Jednou jsem takhle trenoval po rani cekane okolo 8hod. a jdu kolem lesa tak 400m. Zkousim co dokaze jedna vabnicka, druha, treti, plech vyroben dle youtube, ktery by mel znit spise jako kralik a rikam si ta liska by musela byt uplne mimo kdyby prisla. Tak ani nekontroluji okoli a nedelam zadne prestavky, jen si porad vrestim
 Dojdu k louce 100x50m, ktera je  skoro obklopena lesem a krovim, na jedne strane 20m kukurice a zvuk se tam pekne odrazi. Clovek si udela lepe obrazek jak ta vabnicka vlastne zni. Tak zas vyrazim zpet vrestim a kdyz kouknu do kukurice tak u druhyho radku si sedi liska. No necekala ani chvilku, kdyz jsem zacal sundavat pusku z ramena. Horsi bylo si rict, ktera ta vabnicka byla ta nej, na kterou ta liska vlastne prisla
 Dojdu k louce 100x50m, ktera je  skoro obklopena lesem a krovim, na jedne strane 20m kukurice a zvuk se tam pekne odrazi. Clovek si udela lepe obrazek jak ta vabnicka vlastne zni. Tak zas vyrazim zpet vrestim a kdyz kouknu do kukurice tak u druhyho radku si sedi liska. No necekala ani chvilku, kdyz jsem zacal sundavat pusku z ramena. Horsi bylo si rict, ktera ta vabnicka byla ta nej, na kterou ta liska vlastne prisla 
U videi nordika upozornovali na vitr. Pokud nema lovec dobre misto, zadna supr vabnicka nepomuze. Take jsem kolikrat vabil a uplne k nicemu, ale mylsim ze to bylo spise moji chybou, mistem a ufouknutim.

Tím padá i otázka zda se u Vás lišky kaňkují, ozývají ? Spíše jsem je slyšel již o Vánocích a začátkem Ledna. Teď mi přijde, že spíše ,,utichly´´
 Tím padá i otázka zda se u Vás lišky kaňkují, ozývají ? Spíše jsem je slyšel již o Vánocích a začátkem Ledna. Teď mi přijde, že spíše ,,utichly´´
 Ani to kaňkování není takové jako bývalo v uplynulých letech, nejsou slyšet
  Ani to kaňkování není takové jako bývalo v uplynulých letech, nejsou slyšet