Drobná odbočka od Niny
Jak tu někdo psal, že agresivita roste s počtem naháněk atd...Tak souhlasím,letos jse byl pěkně napružený díky 100kg nasr...nemu knourovi v leči.Po té co kolega zavolal prase jsem se přikrčil a čekal kde přijde tak abych si ho nezradil.Z borovic se vynořil tento kolos,já udatný a nebojácný jinoch jsem si ho prohlédl a když mě míjel a nevěděl o mě vyskočil jsem,že na něho bafnu(lovili se pouze do 60Kg) a budu se bavit jak jsem ho vylekal.
Baf...prase se zarazilo podívalo se na mě a teď to začlo,okamžitá změna směru a na mě,z 15 m bylo u mě max za 4s.Když jsem viděl jak má naježený hřeben,ryj u země, slecha jak naštvaný slon(ty mám před očima ještě teď) a za zvučného chrochtání mu od běhů odletují trsy hlíny nebylo mě do zpěvu.
Zmohl jsem se na odjištění zbraně a po ustupném kroku vzad jsem začal samozřejmě padat

i tak jsem mu táhnul v úrovni hlavy a čekal jestli to myslí opravdu vážně....Asi na 1m ode mě se vytočilo a lízlo mě špičky nohou....
Prase se zastavilo a rozhlídalo se kde je další člověk,honec pode mnou nic netušil,jak ho uvidělo hurá na něj,zařval jsem na něj ale to už jsem slyšel křik a praskání větví.Jeho vzalo zase ze zadu.
Kňour z leče nevyšel na místo toho tohle ještě zopakoval cestou nahoru,no na podruhé jsem toho už měl dost.Tu leč jsme ještě hoblovali a byl jsem rozhodnut,že jak něco zapraská lezu na strom.
I místní potvrdili že prasata jsou nasr..né protože je pořád honí....