Naskytla se mi koupě starší celopažby.Asi brno z roku 1948.. Vím, že bude lepší si koupit novou zbraň, ale tohle bych taky uvítal, přece jen ta celop?ba má své kouzlo..Díky za rady a tipy..
 Naskytla se mi koupě starší celopažby.Asi brno z roku 1948.. Vím, že bude lepší si koupit novou zbraň, ale tohle bych taky uvítal, přece jen ta celop?ba má své kouzlo..Díky za rady a tipy.. 
Příspěvek od vhool »
 "prevrtat" muzes komoru.
 "prevrtat" muzes komoru.Příspěvek od nimrod nimrod »
Příspěvek od vhool »
 a to co pises je samozrejme mozne a uz tu nekde je diskuze na toto tema ale je to takove to cechackovske bastleni (muj nazor) neusetris a jeste zasahujes do pouzdra zaveru a jeste to mas "knap",predpokladam ze kolega neni puskar a prestavbu zada,pak si myslim ze vysledna cena bude vyssi nez u nove zbrane a jeste to bude kompromis, osobne v tom nevidim zadny efekt krome pocitu ze jsem si to vymyslel ja a radsi bych pohledal nejakou vyslehanou vhodnejsi razi
 a to co pises je samozrejme mozne a uz tu nekde je diskuze na toto tema ale je to takove to cechackovske bastleni (muj nazor) neusetris a jeste zasahujes do pouzdra zaveru a jeste to mas "knap",predpokladam ze kolega neni puskar a prestavbu zada,pak si myslim ze vysledna cena bude vyssi nez u nove zbrane a jeste to bude kompromis, osobne v tom nevidim zadny efekt krome pocitu ze jsem si to vymyslel ja a radsi bych pohledal nejakou vyslehanou vhodnejsi raziPříspěvek od Josef Kuřitka »
 Aspon ze bude opiskovana... tu posledni sis porizoval lesklou abyses mohl na posedu lepe holit... touhle budes vyvazovat rovnovahu... 32mm predkloni leckerej zebrik
 Aspon ze bude opiskovana... tu posledni sis porizoval lesklou abyses mohl na posedu lepe holit... touhle budes vyvazovat rovnovahu... 32mm predkloni leckerej zebrik  

Příspěvek od nimrod nimrod »
Chápu, co má Vhool na mysli, ale:vhool píše:to nimrod: nevsiml jsem si ze je zde rec o "zetce" .. pouze asia to co pises je samozrejme mozne a uz tu nekde je diskuze na toto tema ale je to takove to cechackovske bastleni (muj nazor) neusetris a jeste zasahujes do pouzdra zaveru a jeste to mas "knap",predpokladam ze kolega neni puskar a prestavbu zada,pak si myslim ze vysledna cena bude vyssi nez u nove zbrane a jeste to bude kompromis, osobne v tom nevidim zadny efekt krome pocitu ze jsem si to vymyslel ja a radsi bych pohledal nejakou vyslehanou vhodnejsi razi
Příspěvek od vhool »

uz jsi dost dospelej na to abys vedel ze "mlceti zlato"
 uz jsi dost dospelej na to abys vedel ze "mlceti zlato"  

,zitra pojedu na vylet a podplatim naseho spolecneho kamarada aby to just bylo driv  nez dorazi titanik do evropy a vylozi tvy housle
 ,zitra pojedu na vylet a podplatim naseho spolecneho kamarada aby to just bylo driv  nez dorazi titanik do evropy a vylozi tvy housle  

, citace byla k diskuzi s Johnym77, resp. Vhoolem.
 , citace byla k diskuzi s Johnym77, resp. Vhoolem.