4 Leon: necháme toho, je to nesmyslná debata o ničem, protože já ani Ty o tom případu nebudeme rozhodovat, navíc máme jen kusé informace.  Zřejmě Ti to nedovedu vysvětlit tak, abys pochopil, co tím chci říct.  Jestli jsem se Tě dotknul, tak sorry, pořád dokola kladené otázky o ničem mě už vytáčí. Proč se tu dohadujeme o tom, zda byl nebo nebyl mimo vliv vedoucího? Je to v tomto konkrétním případě úplně jedno, protože ten chlap prostě neměl střílet  

Jsme tak nevzdělaní, abychom potřebovali vést od ministerstva za ručičku, aby nám vydalo vyhlášku co znamená pojem "mimo vliv vůdce"? Aby nám vysvětlilo pojem "řádné myslivecké hospodaření"? Ne, nebudu se rozčilovat, končím tuto debatu. 
Radši mi odpověz na mou otázku, co děláš pro to, aby se takový případu u Vás nestal, jak mu předem preventivně předejít, co děláš pro osvětu mezi myslivci a nemysliveckou veřejností?
Bohužel Zdenek, figi a savazka mají pravdu. My se tu mezi sebou hádáme o výklad zákona, který většinu lidí naprosto nezajímá. Lidé si demokracii vykládají tak, že mohou dělat, co se jim zlíbí a že je nikdo nesmí omezovat, tím méně nějaký zelený panáček s flintou přes rameno. Dohadováním mezi sebou nic nevyřešíme. Chce to jasná a pevná pravidla pro všechny. Jenže to chci v tomhle státě, kterému osobně přezdívám KOCOURKOV moc.  

ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R,  Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100