Zlatá pravda ........... moje lopata by mohla potvrditvhool píše:to alda: obecne plati pravidlo,ze se ctyrkolkou je 4x vyssi pravdepodobnost zapadnuti nez s dvoukolkou.... overeno v praxi![]()
![]()

Zlatá pravda ........... moje lopata by mohla potvrditvhool píše:to alda: obecne plati pravidlo,ze se ctyrkolkou je 4x vyssi pravdepodobnost zapadnuti nez s dvoukolkou.... overeno v praxi![]()
![]()
Příspěvek od vhool »
evropske verze us aut stoji vseobecne za h....k vyběru ti poradim to ze cherokee je na tom v terenu ber uprav mozna hur nez feroza oproti tomu us verze grand cherokee z let 93´- 97´(typ ZJ) s motorem 5,2 nebo 5,9 je s prevodovkou qudratrack II a vyse i bez uprav v terenu sikovnejsi nez civilni hummer nebo deffender jakekoliv verze (origo deffik ma ale vyhodu vetsi svetle vysky uz v serii)Stopař píše:protože to mezikusu nedá a zkouší, co to všechno dokáže, od té doby, co máme naviják je to ještě horší - na druhou stranu už nemusíme kopat - zatím jsme se vždycky vytáhli, ale i to prý nemusí vždycky klapnout![]()
![]()
Jinak OT - dotaz na Vhoola - viděl jsem tvé příspěvky ohledně Jeepu. Mám v hlavě Cherokeho rok 99,00 - asi ve 2,5TD slyšel jsem něco o problémech s hlavou, ale zase mám dobrý přístup k naftě - využití terén silnice 50/50. Ferozka slouží, ale přetahujeme se o ni s tátou a já bych raději i něco většího/pohodlnějšího....
Příspěvek od vhool »
Příspěvek od vhool »
Příspěvek od vhool »
Zpět na „Offroad aneb čím do revíru?“