Lov losa evropského
- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Re: Lov losa evropského
Byl jsem nakonec lovit sám. Druhý zájemce na poslední chvíli odřekl. Díky tomu se mi to prodražilo, ale i tak nelituji. Takové safari už v životě neuvidím  

ČZ 537  .270 Win + Meopta R1 7x56 RD, ČZ 537 7x64 + 4x32 Meopta (naháňková), Suzuki Jimny
						- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Přidávám odkaz na fotky, snad to půjde otevřít   

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 59e337bff1

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 59e337bff1
ČZ 537  .270 Win + Meopta R1 7x56 RD, ČZ 537 7x64 + 4x32 Meopta (naháňková), Suzuki Jimny
Lovu Zdar. 
Krásná příroda, fotky se otevřely bez problému.

Krásná příroda, fotky se otevřely bez problému.
fotky jsou to parádní, musím říct že mě to hrozně láká jel bych hned ale ty peníze už jsou trochu moc   

k úspěšnému lovu LOVU ZDAR

k úspěšnému lovu LOVU ZDAR
Přeji lovu zdar. Můžu se zeptat na hmotnost trofeje ?

- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Trofej měla po vyvaření a očištění váhu necelých 7 kg.

- 
				tombr.a
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Krasny fotky,přiroda,prostě všecko parada.Až budu velkej   tak bych chtěl taky něco takoveho zažit.
 tak bych chtěl taky něco takoveho zažit.
Lovu zdar.

tak bych chtěl taky něco takoveho zažit.
 tak bych chtěl taky něco takoveho zažit.Lovu zdar.
Dobrý večer, měl bych zájem o lov losa, proto bych se Vás rád zeptal jestli chystáte výpravu na příští rok a kolik by vyšel los cca od 5  do 7 kg + všechny ostatní náklady? Děkuji.

- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Pokud bude mít někdo zájem, rád mu lov zajistím,  pojedu ale jen jako průvodce s kamerou. Odlovil jsem již 4 losy, nemám dalšího kam pověsit a také to leze do peněz   Kompletní náklady vyjdou na cca 100.000,- Kč (zájezd na 5 dní, letenka, ubytování, stravování, lovecký průvoce s vozidlem, vyřízení víz a dokumentů a trofej do 5 kg váhy). Přesnou částku dohodneme po upřesnění délky pobytu ( osobně jsem byl letos na 8 dní). V případě, že ještě seženete někoho do party, bude vše levnější. Doplatek za trofej 7 kg činí 500 Euro, za trofej 12 kg je to cca 2500 Euro. Jediná částka, která se doplácí osobně mimo danou cenu je poplatek za přepravu zbraně a trofeje. Abych řekl pravdu, tato částka je přímo úměrná náladě letištního personálu ať už u nás nebo v Bělorusku. Většinou jsme neplatili nic, jednou jen za zbraň a v jednom případě nám byl naúčtován poplatek za zbraň i trofej a činil pak 160 Euro na lovce. Je to jediná platba, kterou nemohu ovlivnit a je tedy třeba počítat raději s tou horší alternativou. Při rezervaci termínu lovu se skládá záloha 1000 Euro, na kterou bude vydáno potvrzení a bude započítána do ceny zájezdu. Při vážném zájmu probereme podrobnosti u videa z předchozích lovů. Další otázky rád sdělím přes SZ nebo mailem han.milan@seznam.cz
 Kompletní náklady vyjdou na cca 100.000,- Kč (zájezd na 5 dní, letenka, ubytování, stravování, lovecký průvoce s vozidlem, vyřízení víz a dokumentů a trofej do 5 kg váhy). Přesnou částku dohodneme po upřesnění délky pobytu ( osobně jsem byl letos na 8 dní). V případě, že ještě seženete někoho do party, bude vše levnější. Doplatek za trofej 7 kg činí 500 Euro, za trofej 12 kg je to cca 2500 Euro. Jediná částka, která se doplácí osobně mimo danou cenu je poplatek za přepravu zbraně a trofeje. Abych řekl pravdu, tato částka je přímo úměrná náladě letištního personálu ať už u nás nebo v Bělorusku. Většinou jsme neplatili nic, jednou jen za zbraň a v jednom případě nám byl naúčtován poplatek za zbraň i trofej a činil pak 160 Euro na lovce. Je to jediná platba, kterou nemohu ovlivnit a je tedy třeba počítat raději s tou horší alternativou. Při rezervaci termínu lovu se skládá záloha 1000 Euro, na kterou bude vydáno potvrzení a bude započítána do ceny zájezdu. Při vážném zájmu probereme podrobnosti u videa z předchozích lovů. Další otázky rád sdělím přes SZ nebo mailem han.milan@seznam.cz
abychom nehltili fórum

Kompletní náklady vyjdou na cca 100.000,- Kč (zájezd na 5 dní, letenka, ubytování, stravování, lovecký průvoce s vozidlem, vyřízení víz a dokumentů a trofej do 5 kg váhy). Přesnou částku dohodneme po upřesnění délky pobytu ( osobně jsem byl letos na 8 dní). V případě, že ještě seženete někoho do party, bude vše levnější. Doplatek za trofej 7 kg činí 500 Euro, za trofej 12 kg je to cca 2500 Euro. Jediná částka, která se doplácí osobně mimo danou cenu je poplatek za přepravu zbraně a trofeje. Abych řekl pravdu, tato částka je přímo úměrná náladě letištního personálu ať už u nás nebo v Bělorusku. Většinou jsme neplatili nic, jednou jen za zbraň a v jednom případě nám byl naúčtován poplatek za zbraň i trofej a činil pak 160 Euro na lovce. Je to jediná platba, kterou nemohu ovlivnit a je tedy třeba počítat raději s tou horší alternativou. Při rezervaci termínu lovu se skládá záloha 1000 Euro, na kterou bude vydáno potvrzení a bude započítána do ceny zájezdu. Při vážném zájmu probereme podrobnosti u videa z předchozích lovů. Další otázky rád sdělím přes SZ nebo mailem han.milan@seznam.cz
 Kompletní náklady vyjdou na cca 100.000,- Kč (zájezd na 5 dní, letenka, ubytování, stravování, lovecký průvoce s vozidlem, vyřízení víz a dokumentů a trofej do 5 kg váhy). Přesnou částku dohodneme po upřesnění délky pobytu ( osobně jsem byl letos na 8 dní). V případě, že ještě seženete někoho do party, bude vše levnější. Doplatek za trofej 7 kg činí 500 Euro, za trofej 12 kg je to cca 2500 Euro. Jediná částka, která se doplácí osobně mimo danou cenu je poplatek za přepravu zbraně a trofeje. Abych řekl pravdu, tato částka je přímo úměrná náladě letištního personálu ať už u nás nebo v Bělorusku. Většinou jsme neplatili nic, jednou jen za zbraň a v jednom případě nám byl naúčtován poplatek za zbraň i trofej a činil pak 160 Euro na lovce. Je to jediná platba, kterou nemohu ovlivnit a je tedy třeba počítat raději s tou horší alternativou. Při rezervaci termínu lovu se skládá záloha 1000 Euro, na kterou bude vydáno potvrzení a bude započítána do ceny zájezdu. Při vážném zájmu probereme podrobnosti u videa z předchozích lovů. Další otázky rád sdělím přes SZ nebo mailem han.milan@seznam.czabychom nehltili fórum

- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Letos jsme vyrazili za losy dvakrát, na říji jsme odlovili 4, v polovině listopadu další 2. U čtyřech losů jsem asistoval jako průvodce a podařilo se mi lov zachytit na kameru. V listopadu jsem dokonce natočil i pozimní tok tetřívků. Dávám dohromady partu na příští rok, v případě zájmu o lov mě neváhejte kontaktovat, ověřené revíry již máme dva   

Přidávám odkaz na fota z lovů:
http://hanmilan.rajce.idnes.cz/Lovy_v_Belorusku

Přidávám odkaz na fota z lovů:
http://hanmilan.rajce.idnes.cz/Lovy_v_Belorusku
						- 
				kopov.c
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to hanmilan - lovíš taky něco jinýho jak losy a nemáš na otevřenou loveckou cestovku? 

- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Jsem myslivec jako každej jinej, navíc dělám mysliveckého hospodáře v podhůří Šumavy. Cestovka by byla pro mě už moc veliké sousto   Nicméně přiznávám, že losi mi učarovali a rád se za nimi vracím i když už je sám nelovím. Své lovecké sny jsem si splnil, teď dělám průvodce a filmuju na kameru
  Nicméně přiznávám, že losi mi učarovali a rád se za nimi vracím i když už je sám nelovím. Své lovecké sny jsem si splnil, teď dělám průvodce a filmuju na kameru  

Nicméně přiznávám, že losi mi učarovali a rád se za nimi vracím i když už je sám nelovím. Své lovecké sny jsem si splnil, teď dělám průvodce a filmuju na kameru
To je velice pěkně napsáno, takových lidí dnes moc není. Přeji ti tedy hodně úspěchů jak v lovu samotném při průvodcovství, tak v tom lovu "na kameru".hanmilan píše: Nicméně přiznávám, že losi mi učarovali a rád se za nimi vracím i když už je sám nelovím. Své lovecké sny jsem si splnil, teď dělám průvodce a filmuju na kameru

Co pro změnu větší příbuzní - kanadští losi, nebo losi na Kamčatce? Neláká tě to?

Mauser 98(Tymney/ERA) 9,3x62, Z.Diavari 3-9x42+ Vulcan v5= 720m/s
						- hanmilan
- Pravidelný diskutér
Jó Kanada, to byl můj sen, ale za hranicema mých finančních možností. Naštěstí je evropskej los taky los a tak jsem si svůj sen splnil v Bělorusku. Na stará kolena bude rozhodně na co vzpomínat  

- 
				Petr Jihlava
- Nový návštěvník
Dobrý den
prosím Vás o info ohledně možností lovu losa.
Vzhledem k možnostem, hledám spíše něco "evropského" (Kanada/Rusko zatím jen sen)
Je prosím přes Vás možnost zorganizovat lov losa pro 3 lovce?
Nebo tip/kontakt.
Děkuji
P. Prosch