Pro případné zájemce lovecká úspěšnost v "našem" revíru

:
V roce 2007 jsem byl s cestovkou v listopadu společně s lovci z Polska. Ti odlovili několik divočáků, losíče a dva losy. Já odlovil dva trofejově slabší losy ( na silnějšího jsem díky cenám cestovky neměl

)
V roce 2008 jsme byli 3 na soukromé výpravě. Každý z nás si přivezl po jednom losovi, říje byla na vrcholu a mohli jsme si vybírat co odlovíme a v jaké váze trofeje.
Vloni byli 4 lovci se mnou opět soukromě, já jel bez flinty, jen s kamerou ( šetřil jsem na letošek)

. Chlapi byli trochu spořiví a chtěli jet jen na 4 dny, i když jsem doporučoval jet na 6-7 dní. Počasí nebylo nic moc, dost nám pršelo, říje byla přesto slušná - losům prška oproti jelenům vůbec nevadí, ale je hůř slyšet, když los odpovídá na vábení. Odlovil se jeden slušný los, losice, několik slabších chlapi pustili a dva dobří losi - lopatáči nám utekli bez rány. Byli hult rychlejší. Zároveň s námi byl na chatě jeden Rus a jeden Němec. Oba končili pobyt v den, kdy jsme přijeli. Rus odlovil poslední den pobytu dva losy, jednoho ráno a druhého večer. Jsou oba na fotkách níže. Němec šest losů chybil a jednoho kapitálního kňoura rovněž. Prý s ním zkoušeli cvičnou střelbu i do terče, ale netrefil ani ten. Jel domů s prázdnou a nic neplatil. Zážitků měl ale jistě spoustu. Každopádně je to lov v divoké přírodě a ten není nikdy na 100%
ČZ 537 .270 Win + Meopta R1 7x56 RD, ČZ 537 7x64 + 4x32 Meopta (naháňková), Suzuki Jimny