Fotky našich loveckých zbraní

Vše o kulovnicích a malorážkách
Odpovědět
Andy
Administrátor

Příspěvek od Andy »

"A Modri uz vedi" :D ze Andy upgradoval kukatko :lol:

Leupold VXIII 4.5-14x50 long range illuminated fine duplex
Obrázek
Choochoo007
Zkušený diskutér

Příspěvek od Choochoo007 »

Kukatko nema chybu, jeste dodelat vnejsi tocitka a uz asi nema cenu nikdy menit. muzu vedet kde a za kolik si ho poridil?
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
vhool

Příspěvek od vhool »

no konecne mas plnotucnej vercajk :lol: to budou kmotry ubejvat :lol: :lol: :lol:
Andy
Administrátor

Příspěvek od Andy »

Priletel z USA i s jednim nasim kolegou :-) Cili bezna "USA price" (webshop). :wink:

Tocitka zatim necham. Beztak nevim jak se sundavaj.
Jenom ten zpusob "nulovani" nastrelu je ponekud divny. Tocit s tim pliskem se sipickou je takove smesne :-) co?
Choochoo007
Zkušený diskutér

Příspěvek od Choochoo007 »

koukam ze si se nemoh dockat prvni pochvaly, co :D Tenhle kousek si ji zaslouzi. Ty tocitka sem myslel, ze by nebyly spatny vnejsi pro ten tvuj druh strelby na vetsi vzdalenosti. Ta cena je lepsi nez sem myslel. To pak dvakrat blahopreju k takovymu kousku
Myslivost se scvrkává na sezení u hromady žrádla a natláčky, kdy se bezhlavě pálí po všem[figi]
Fery
Zkušený diskutér

Příspěvek od Fery »

Pěkné kukátko. Jen to chce nezapomenout točítka přetočit do původní polohy po long range. :wink: :lol: :lol:
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
vhool

Příspěvek od vhool »

:lol: :lol: :lol: tak vidis andy : "vse co zde napisete bude pouzito proti vam" :lol: :lol: :lol:
Andy
Administrátor

Příspěvek od Andy »

Pampalini píše:Předem mého příspěvku chci pozdravit všechny zkušené diskutéry na tomto velice dobře zalo?eném a vedeném foru, chtěl bych se taky zapojit do tohoto fora, jelikož jsem ho objevil teprve minulý týden a témat je hodně, do kterých mám nějaké příspěvky, tak začnu u svých ohnivých holí, snad se fotky povedly http://album.volny.cz/pampalini/browse. ... owse_page=
Pampalini
Častý návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pampalini »

¨Pro Andyho - Omlouvám se já to chtěl dát do tohoto témata, nechtěl jsem zakládat nové, ale kliknul jsem vedle, ne na odpověd´ale na nové téma a už to bylo - ještě jednou omluva :oops: :oops:

Něco málo ke zbraním ta kulovnice je ZG 47 8x57 JS (lepší ráži neznám v ?etrnosti ke zvěři, ale to je do jiného témata) po koupi od kolegy dostala novou pažbu, kterou mě další kolega udělal na míru (jeho práci budu prezentovat opět v jiném tématu) no a potom jsem ji osadil Aremisem 3100 7x56 RD, střelivo přebíjené (opět jiné téma) , tu CZ 527 223 rem mám necelých 14 dnů, takže mám vystřeleno poze 30 na střelnici, zatím je osazena Artemisem 6x42, ale určitě vyberu něco jiného dle fora i střelivo (aby bylo ?etrné k li?tičkám mému hoby) , ta ZKM 456 je předělaná sportovní na loveckou osazena je Artemisem 6x42, na tu Bajkalku taky čeká v nejbli??í době renovace.
A k těm policajtům zaz tolik flint nemám proti kolegům jsem břídil, ale jinak těch 5 schodů na evidenci zbraní zvládnu bez větších problémů. Čeká mě to za rok.
SEDM
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Moje flintičky

Příspěvek od SEDM »

Tak se tyky pochlubím. ZKK600 má novou polituru+upravenou pažbu, Z 7x57 taky, Z 6,5x57 teprve půjde až budou finance.
http://album.volny.cz/sedm2810/browse.p ... owse_page=
w.e.n.aaa
Pravidelný diskutér

Příspěvek od w.e.n.aaa »

Pěkné, pěkné :) Ta celopažbená Zetka je krásná...hold celopažba je celopažba :)

Todle je moje,sice tady odkaz už je,ale pro připomenutí :twisted:

Z 7x57

http://album.volny.cz/show_image.php?fi ... 081b930336
SEDM
Pravidelný diskutér
Kontaktovat uživatele:

Zetka

Příspěvek od SEDM »

Ta 6,5x57 je velice zajímavá, rok výroby je 1946 a hlaveň má stejnou délku jako celopažba, myslím si že to asi původně byla celopažba a později byla pažba zkrácená nebo vyměněná. Chci na ni nechat udělat novou celopažbu a změnit montáž na ni??í, ta co tam zatím je je moc vysoká. Tak jsem ji koupi a zatím na plánované změny nejsou penízky.
Josef Kuřitka
Zkušený diskutér

Kulovnice Z

Příspěvek od Josef Kuřitka »

Je smutné, že po 60-ti letech usilovného vývoje nedokázal "ná?" průmysl vyrobit loveckou kulovnici, která by se alespoň vyrovnala elegantní Zetce. Galach byl super, ale Zetka má nadčasovou krásu. Subtilní, dobré dřevo (nepraská ani v tenkém krku), jemná jednoduchá pažba, jazyk místo kliky, pojistka na boku a německý ?techr. Dokonalá jak v celopažbě, tak v polopažbě. Dobrá koupě.
precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

ZG v r. 7x57 s Zeisem 6x42 jsem kdysi vlastnil, byla velmi přesná - na přesně změřených 180 metrů jsem tři rány přikryl pětikorunou ( trochu větší ), vyhovovala mi "blesková" spouš», dodnes mně mrzí, že jsem ji vyčachroval, ale to už je jiný příběh. No a ta 6,5x57 vypadá perfektně, Napiš, v jakém stavu má hlaveň a jak střílí, je to moje oblíbená ráže, protože každá liška chválí svého ocas. Svého času tyto kulovnice v r. 6.5 používali lesáci jako služební zbraně. S pozdravem F.
politice a politikům zmar
Andy
Administrátor

Příspěvek od Andy »

Jeste jedna TIKKA s Leupoldem a krytkama Butler Creek.

Obrázek
Odpovědět