Tak já se o to, kam peníze z mých daní jdou aktivně zajímám.cobaj píše: ↑ned 10.11.2024, 12:20 Neznam rozdeleni financnich postredku pro opatreni. Predpokladam, ale ze vetsinu polozek budou ,,provozni zalezitosti,,
Nevim jestli mas vubec tuseni jakym vybavenim na jakych jednotkach disponuji a jakym do prvni akce okolo AMP do te doby disponovali i na te nejvyssi urovni. Kazdopadne pokud PČR zustane s teto akce k dispozici vybaveni jako je termovize, drony,.... jsem jedine rad. Kdyz ti honitbou couraji pytlaci a ty vis ze po privolani PCR prijedou v noci ,, na slepo,, tak se na to muzes leda vykaslat.
Takze misto reseni, kam jde kazda kazda vyclenena koruna, by jsme se meli jasne vyhradit vuci nasim myaliveckym ,,kamaradum,, co kritizuji nebo dokonce znemoznuji intenzivni lov cerne.
M.
Kdybys četl pozorně tohle vlákno, věděl bys, na co těch 14 milionů bylo určených.
Na základě usnesení Vlády ze dne 28.8. společně s Ministerstvem zemědělství (MZe) a Ministerstvem dopravy začne spolupracovat na likvidaci prasat divokých. Ministerstvo vnitra a MZe přispějí 14 miliony korun na zakoupení munice, tlumičů a vybavení pro účinnou střelbu v noci.
https://www.myslivost.cz/Pro-myslivce/A ... a-divocaky
Takže se nejedná o provozní věci jako PHM, platy a podobně.
Ty jsou ještě navíc k tomu.
Lov mají provádět odstřelovači. Ti předpokládám vybavení na střelbu mají.
Takže otázka zní, co přesně pořídili za těch 14 milionů?
Termovizní drony chápu.
Ale tyhle peníze, to musí být ještě auta a vrtulník!
Jako člověk, který není placen z veřejných peněz, jsem velmi citlivý na to, jak se s veřejnými financemi zachází.
Pokud bylo něco shnilého u myslivců v dotyčných oblastech, je to třeba vyřešit.
Ale to nesouvisí s tím co píšu.