no ja myslim,ze co clovek to rozdilny pristup k lovu (zamerne pisu lovu protoze myslivost jako takova je o necem jinem nez o lovu).za sebe muzu rict a myslim ,ze kdyz se rada z vas zamysli sama nad sebou tak dojde k nazoru ze je na tom podobne (uz vidim tech prispevku,ze ne

) ,ze ja osobne chodim lovit,do lesa jdu s tim,ze kdyz bude prilezitost,tak vystrelim.ano,je to i muj zpusob odpocinku,adrenalin a v neposledni rade i vzruseni pri lovu a konec koncu i ten kus masa v mrazaku potesi.na druhou stranu ja osobne nechapu honbu za trofeji (sam trofejovou nelovim,nejsem indian abych sbiral skalpy

) a snazim se praktikovat spise pruberny zpusob lovu (ti co mne znaji tak vedi) .za svuj zivot kolem "myslivosti" jsem poznal mnoho lidi a popravde jen malo MYSLIVCU v pravem slova smyslu a tech si moc vazim.vetsina tech radoby myslivcu pouze schovavala za pojem myslivost touhu lovit a vzrusovat se zabijenim zvere,zdroje masa a to ze chodi krmit je pouze s povinnosti aby mohli svou radost provozovat a stejne radsi chodili krmit tam kde pak lovi.nic ve zlem ale opravdu se staci podivat kolik "myslivcu" se sejde na brigade treba pri zalesnovani,budovani oplocenek,prezimovacich oburek a podobne.stejne tak je mensi skupina tech co nedaji na pocasi a chodi lovit holou ne ze musi kvuli planu ale kvuli tomu aby se procistil chov (strili opravdu jen odstrelove kusy).nejsem naivka a je mi celkem putna proc kdo chodi do lesa kdyz nebude skodit ale ruku na srdce,neznam nikoho komu prijde rudl pred kukr a on bude jen pozorovat protoze ho to uspokojuje.kdyz to nezmackne tak to bude jiny duvod nez ten,ze prisel jen pozorovat (proc ma tedy sebou zbran,ze?) takze asi takto to vidim ja....

... uz jsem to tu psal nekolikrat,sam sebe za myslivce nepovazuji,spise za lovce se vztahem ke zveri a to i presto ze les jako takovy je i moji obzivou