blahopřeji, nádhera

kolik teda má bodů? zlato je myslím 208

Příspěvek od BwanaHunter »
 .
.tak to je fakt slušnýBwanaHunter píše:237...
A dekuji.
 ? Btw. kde na Zambezi to bylo? (Protéká 6 státy
? Btw. kde na Zambezi to bylo? (Protéká 6 státy  ).
).Příspěvek od BwanaHunter »
 Vkládat jí sem není opravdu zrovna pohodlné, ale nahrát na rajče a dít sem odkaz, to zvládnu i já
  Vkládat jí sem není opravdu zrovna pohodlné, ale nahrát na rajče a dít sem odkaz, to zvládnu i já   Btw. jsem tam teď viděl na zdi rohy z royal sable (poddruh s největšími rohy, endemický v Angole) a bylo to opravdu něco, prostě nádhera. Škoda, že je v té Angole nejspíš všechny sežrali během války.
 Btw. jsem tam teď viděl na zdi rohy z royal sable (poddruh s největšími rohy, endemický v Angole) a bylo to opravdu něco, prostě nádhera. Škoda, že je v té Angole nejspíš všechny sežrali během války. 

. Takže sorry. Sable je opravdu antilopa vraná, eland = antilopa losí, gnu = wildebeest = pakůň, blue wildebeest je pakůň žíhaný a black wildebeest je pakůň běloocasý. Tom není krokodýl, ale levhartí samec. Resp. Tom je v angličtině hovorové označení samce kočky, tedy naše kocour, i domácí, ale uchytilo se jako označení levhartího samce. Springbok =  antilopa skákavá, a kudu je překvapivě kudu, přesně v tomto kontextu kudu velký. (Existuje i kudu malý, který žije ve východní Africe a to je v eng lesser kudu).
. Takže sorry. Sable je opravdu antilopa vraná, eland = antilopa losí, gnu = wildebeest = pakůň, blue wildebeest je pakůň žíhaný a black wildebeest je pakůň běloocasý. Tom není krokodýl, ale levhartí samec. Resp. Tom je v angličtině hovorové označení samce kočky, tedy naše kocour, i domácí, ale uchytilo se jako označení levhartího samce. Springbok =  antilopa skákavá, a kudu je překvapivě kudu, přesně v tomto kontextu kudu velký. (Existuje i kudu malý, který žije ve východní Africe a to je v eng lesser kudu). (stará samice na újeď) a fotka by to byla tak do účinků. Takže pro zájemce pan google
 (stará samice na újeď) a fotka by to byla tak do účinků. Takže pro zájemce pan google