Klepnutí puškohledem
Klepnutí puškohledem
Mohl by mi, prosím, někdo popsat, co se stane s puškohledem, pokud s ním při neopatrné manipulaci klepnu a "posune se mi kříž". Po klepnutí s puškohledem mi kulovnice střílí doprava dolu a musím jí znovu nastřelit. Zajímalo by mě, co se uvnitř stane, proč se to nestane při výstřelu. Mám puškohled Artemis 3100 7x56, i když tahle informace je k ničemu, protože se to může stát u jakékoliv optiky.
klep
No pokud se ti při klepnutí posouvá kříž, tak je puškohled vhodný jen na zatloukání hřebíků a ne na střelbu. Nějaké klepnutí s ním nesmí vůbec nic udělat. To taky může? jednou střelit kamaráda místo prasátka. I když rozdíl je někdy málo znatelný, není prase jako prase a tresty se taky li?í.

Sauer 202 Alaska 300WM, Zeiss VD 6-24x56, Leica Geovid 15*56,Nikon D300 a popelníky
puškohled
for INRI : myslím, že jsi to špatně formuloval, nebo? jsi psal, že se ti na puškohledu posunul kříž a že ti to střílí do prava. Jsou jen dvě možnosti a to buď puškohled není schopen udržet zpětný ráz tvé zbraně a nebo je špatná montáž a puškohled v něm "plave". spíš bych to viděl na tu montáž, i když nevím jaký máš puškohled, myslím výrobce. Možná je to puškohledem.
PRVNÍ RÁNA MUSÍ JÍT vždy TAM KAM MÁ!