jak kde...
někdo ty nákladové položky spočítal, zřejmě controlling, přidalo se něco aby se vydělalo a hodilo to takovou cenu holt...
nebo někdo si všiml že magnum mausery individuálně stavěné vychází 3x dráž, tak prostě něco tam dali a šup 1/3ceny se to musí prodat...
jo mohli by to chtít proč ne... ale museli by to postavit na systému ZG47, co do spoušťáku a dizajnově se přiblížit prostě novodobé M98Magnum od Mauseru, Fanzoie, aj.
takto nee...
vždyť koupím obyč ZKK602 v základu zachovalou, třeba za 15, dám ji materiál na pažbu, slušnou pažbu, péči apod. povrch... tak jsem materiálově dál protože mám Poldi elektro a hlavně mám pořád to kilo doma s kterým můžu vyjet na toho pakoně nebo prase bradavičnaté a splnit si africký sen

to vše do 170ti tis kč
ale obchodně je to zaměřené asi na trochu jinou klientelu... no uvidí se jaký obchodní úspěch s tím budou mít... jsem sice duší patriot, nicméně za ty peníze raděj Rigbyho v základu... bohužel...
navíc co to je kovaná protlačovaná hlaveň???

tak buď je snad kovaná anebo protlačovaná ne?
typický šotek... a šlendrián...že nikdo už asi nezná techn. výroby hlavní, to je to samé jako bych řekl že nabízím nůž z nerezavějící uhlíkové oceli... ale třeba vyvinuli metodu kdy se vykove a ještě pro jistotu protlačí... no nevím