Choke Baikal

Vše o brokovnicích
Odpovědět
Roman123
Nový návštěvník

Choke Baikal

Příspěvek od Roman123 »

Dobrý večer, prosím dají se někde koupit choke na Baikal 27 ,nebo pasují z něčeho jiného? Má někdo zkušenost ze zarezlím nebo uplně zatvrdlím čokem ,jak ho dostat ven.Děkuji za odpověď, možná že se to tu někde probíralo ,ale nemohu to najít.
Georg.H
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Choke Baikal

Příspěvek od Georg.H »

Choky nekoupíš. Jedině jestli nemá nějaký puškář z nějaké křapky.

Nahřej konec laufu horkovzduškou a prostříkej olejem.
Pak tu zkus povolit.
Roman123
Nový návštěvník

Příspěvek od Roman123 »

Děkuji za ne zrovna pozitivní odpověď ,už mám jeden venku stálo to ponořené do staré červené brzdovky ,upl jsem klíč do svěráku a točil jsem hlavní a potom povolil,jenže druhý má tu drážku trochu sjetou .Vyrobil jsem na soustruhu takový klíč přesný válec na vnitřní průměr čoku potom osazení ze kterého jsem vypiloval ty zoubky a navaříl rukojeť téčko to nemá kde uhnout, tak zitra jdu na něho toby bylo aby nebylo,
precechtel
Zkušený diskutér

Příspěvek od precechtel »

Veškeré americké čoky přesně pasují do ruských brokovnic, dokoupil sem si tak za cca 500 Kč /kdysi/ skeet a IMC. Všechno ruské je kopírované.... A ovšem ruskou invencí vylepšené... Jinak stoupání závitů čoků je v palcích, u nás to spolehlivě z pořádného materiálu nevyrobí, zkoušel to můj soused -spičkový obráběč, machr v oboru, výsledek byl ten, že čoky sem musel po odstřílení LK zkontrolovat a dotáhnout. Pak sem koupil originální za tu pětistovku, od zé doby po problémech
politice a politikům zmar
Roman123
Nový návštěvník

Příspěvek od Roman123 »

Děkuji za odpověď ,yše vyřešeno a čoky koupeny v Cairocz Roman,
Odpovědět