Choke Baikal
Choke Baikal
Dobrý večer, prosím dají se někde koupit choke na Baikal 27 ,nebo pasují z něčeho jiného? Má někdo zkušenost ze zarezlím nebo uplně zatvrdlím čokem ,jak ho dostat ven.Děkuji za odpověď, možná že se to tu někde probíralo ,ale nemohu to najít.
- Georg.H
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Choke Baikal
Choky nekoupíš. Jedině jestli nemá nějaký puškář z nějaké křapky.
Nahřej konec laufu horkovzduškou a prostříkej olejem.
Pak tu zkus povolit.
Nahřej konec laufu horkovzduškou a prostříkej olejem.
Pak tu zkus povolit.
Děkuji za ne zrovna pozitivní odpověď ,už mám jeden venku stálo to ponořené do staré červené brzdovky ,upl jsem klíč do svěráku a točil jsem hlavní a potom povolil,jenže druhý má tu drážku trochu sjetou .Vyrobil jsem na soustruhu takový klíč přesný válec na vnitřní průměr čoku potom osazení ze kterého jsem vypiloval ty zoubky a navaříl rukojeť téčko to nemá kde uhnout, tak zitra jdu na něho toby bylo aby nebylo,
-
- Zkušený diskutér
Veškeré americké čoky přesně pasují do ruských brokovnic, dokoupil sem si tak za cca 500 Kč /kdysi/ skeet a IMC. Všechno ruské je kopírované.... A ovšem ruskou invencí vylepšené... Jinak stoupání závitů čoků je v palcích, u nás to spolehlivě z pořádného materiálu nevyrobí, zkoušel to můj soused -spičkový obráběč, machr v oboru, výsledek byl ten, že čoky sem musel po odstřílení LK zkontrolovat a dotáhnout. Pak sem koupil originální za tu pětistovku, od zé doby po problémech
politice a politikům zmar
Děkuji za odpověď ,yše vyřešeno a čoky koupeny v Cairocz Roman,