No jinej kraj jinej mrav...Taky jsem četl články o lovu jelenců lukem,lovu drobné vrhacími no?i a loveckým prakem,všechno pochopitelně z demokratické Ameriky,kde má každý občan právo,dělat co ho napadne,jinak by to bylo porušení ústavy..
 No jinej kraj jinej mrav...Taky jsem četl články o lovu jelenců lukem,lovu drobné vrhacími no?i a loveckým prakem,všechno pochopitelně z demokratické Ameriky,kde má každý občan právo,dělat co ho napadne,jinak by to bylo porušení ústavy..  
 Ale nejvíc smutno mi bylo z toho,když jsem v televizi v běžném promítacím čase viděl nějaký dokument z Afriky,bylo to o jisté kastě Amerických lovců,kteří pova?ují za jediné lovecké usmrcení zvěře zabití nožem....Stříleni z brokových automatů hrubými broky na běžící antilopy,pochopitelně za účelem ochromit a né zabít,protože i vzhledem ke krátké vzdálenosti byly vidět zásahy max.tak třemi broky a převážně na běhy nebo na měko a pak to ře?ili nožem....Byla to drocela hrůza a říkal jsem si,co na to ?eknou normální lidé,když to vidí

)
) , ale těch postřelenejch divočáků by rozhodně ubylo
 , ale těch postřelenejch divočáků by rozhodně ubylo  

Já si myslím,že hon je jediná společenská akce.Nežli na to,že má zajíc par broků v kýtách jsem rád,že si mohu popovídat s kamarády,který nevidím třeba i rok a zajíce většinou věnuji honcům.Pokud by někdo povolil lovit zajíce inviduálně tak je to konec zajíců v čechách i na moravě.
 Já si myslím,že hon je jediná společenská akce.Nežli na to,že má zajíc par broků v kýtách jsem rád,že si mohu popovídat s kamarády,který nevidím třeba i rok a zajíce většinou věnuji honcům.Pokud by někdo povolil lovit zajíce inviduálně tak je to konec zajíců v čechách i na moravě.