Pánové, jde vidět, že se opravdu vyznáte a máte i mnoho praktických zkušeností s různými typy zbraní. Měl bych tady pro vás další oří?ek. Doufám, že už nejste unaveni mími dotazy

. Jedná se mi o kulovnici Remington 710 a to v rážích buď 300WinMag nebo 30-06Spr. Je za výbornou ce nu i s optikou (sice jen Bushnell, ale lepší než nic)

Podle mích informací je to zbraň velmi jednoduché konstrukce s uzamykáním do hlavně a polymerovou pažbou. To je mi jasné. Mám ale dotaz na kvalitu hlavně. Dá se srovnávat např. s CZ550 nebo brno 98? Aby mi po 2 letech prostě neode?la do věčných lovi??

. Dále bych se chtěl zeptat, která z těchto rážích bude konkrétně pro tuto zbraň vhodnější. zvažujeme s ta?kou koupi druhé kulovnice a bohužel není toliko peněz, jak bychom si představovali, tak proto se tá?i na tady tyto levnější typy. Tato kulovnice mi připadne super. A po menší recenzi mezi přáteli, je prý i dost kvalitní. Dokonce ji i dr. Hanák hodnotí za velmi kvalitní. ještě menší dotaz, myslíte, že ten Bushnell 3-9x40 je schopen udržet toho Spr. případně WinMag? ještě jednou dík za odpovědi.
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70