Meopta - odhad vzdálenosti.
-
- Pravidelný diskutér
Meopta - odhad vzdálenosti.
Mám v domě 2 Meopty s pevným zvět?ením, není problém. Teď jsem sehnal starší 3-9 - 42, drží nástřel při změně zvět?ení, pro moje lovecké využití super. Ale nevím, při jakém zvět?ení, ukazuje kříž 70 cm - hrubý odhad vzdálenosti přes dospělý kus srnčího. Sehnal jsem originál návod - ani zmínka. Stránky Meopty, opět nic. Vyzkoušel jsem si to na střelnici, takže už ASI vím, ale . . . Pokud někdo ví přesně, budu rád, děkuji.
Re: Meopta - odhad vzdálenosti.
U té Meopty nepíšeš o jaký typ se jedná, je rozdíl je-li to Meopta 2000, která má záměrný kříž umístěný v první rovině, (kde se zvět?uje nebo zmenšuje, podle zvoleného přiblí?ení), tam se při max. přiblí?ení nechá odhadnout vzdálenost zaměřovaného cílekrcoun308 píše:Mám v domě 2 Meopty s pevným zvět?ením, není problém. Teď jsem sehnal starší 3-9 - 42, drží nástřel při změně zvět?ení, pro moje lovecké využití super. Ale nevím, při jakém zvět?ení, ukazuje kříž 70 cm - hrubý odhad vzdálenosti přes dospělý kus srnčího. Sehnal jsem originál návod - ani zmínka. Stránky Meopty, opět nic. Vyzkoušel jsem si to na střelnici, takže už ASI vím, ale . . . Pokud někdo ví přesně, budu rád, děkuji.

- Choochoo007
- Zkušený diskutér