kulovnice Browning A Bolt Hunter
-
- Pravidelný diskutér
kulovnice Browning A Bolt Hunter
Zdravím nemáte někdo prosím vás zkušenosti s touto zbraní?Moc se mi líbí a v 30-06 stojí 24500,- což mi přijde jako solidní cena na tuto značku pan Martínek nebo Terč- Procházka Robert jsou schopni ji sehnat Terč ji má i skladem byl jsem rozhodlej pro CZ550 ale tato kulovnice se mi zamlouvá více děkuji za případné rady
-
- Pravidelný diskutér
Re: kulovnice Browning A Bolt Hunter
zdravím, osobní zkušenost sice nemám, ale za tu cenu jde u Martínka sehnat model X-Bolt což je, pokud vím, novější řada Browningu - mrkni sem http://www.youtube.com/watch?v=-Yr5YCpfM8Eargonaut2006 píše:Zdravím nemáte někdo prosím vás zkušenosti s touto zbraní?Moc se mi líbí a v 30-06 stojí 24500,- což mi přijde jako solidní cena na tuto značku pan Martínek nebo Terč- Procházka Robert jsou schopni ji sehnat Terč ji má i skladem byl jsem rozhodlej pro CZ550 ale tato kulovnice se mi zamlouvá více děkuji za případné rady
zdravím měl jsem před časem zájem o a bolt ale Procházka mě to nedoporučil !Nemaj většinou napínák,jsou dělaný v japan fa miroku,dnes v akci mozno koupit mannlicher ultra lite za 33 ale v 308mě,dobré ahledně přesnosti jsou za super cenu CZ 550 SE FL ale hmotnost je fakt rychta jinak do terče skoro jednou dírou,jak ultr lite tak 550 SE FL mam doma ve výbavě
-
- Pravidelný diskutér
Hirc měl pravdu ten X-Bolt je novější skoro za stejný peníz ale měl by mít nějaký vylep?ení napínaček opravdu nemá ale co jsem se někde dočetl tak spou?t je dobře vyladěna a chodí prý velice pěkně tak nevím no
a to že je dělaná v Japonsku by ještě nemusel být takový problém ne?ten mannlicher to je krásná cena i zbran ale na mě bohužel stejně dost peněz

-
- Pravidelný diskutér
Hirc píše:zdravím, osobní zkušenost sice nemám, ale za tu cenu jde u Martínka sehnat model X-Bolt což je, pokud vím, novější řada Browningu - mrkni sem http://www.youtube.com/watch?v=-Yr5YCpfM8Eargonaut2006 píše:Zdravím nemáte někdo prosím vás zkušenosti s touto zbraní?Moc se mi líbí a v 30-06 stojí 24500,- což mi přijde jako solidní cena na tuto značku pan Martínek nebo Terč- Procházka Robert jsou schopni ji sehnat Terč ji má i skladem byl jsem rozhodlej pro CZ550 ale tato kulovnice se mi zamlouvá více děkuji za případné rady
Ahoj opravdu jsi u Martíka Browning X-Bolt viděl?Já ho docela všude shaněl,ale nikde neni Walter Trading(zastupeni Browning)mi řekli že jsou letos dostupné zatim jen pro Ameriku mají je objednané ale budou až v půlce příštího roku:( Martínkovi jsem psal před týdnem ale zatím odpověd žádná tak to asi holt vypada na tu CZ550
Zdravím,já mám Browning Eurobold 7X64 a jsem maximálně spokojenej.Chodí jak hodinky,na šoulání je to taky dobrý(není to teda Sauer) ale váží kolem 3 kilo takže to žádná váha není.Napínáček to má taky a i bez napínáčku to má jemnou spouš».nemůžu si stěžovat.
-
- Zkušený diskutér
-
- Pravidelný diskutér