obůrka
- OndraH
- Pravidelný diskutér
- Kontaktovat uživatele:
obůrka
Ahoj nemá někdo kontakt na někoho ve východních čechách kdo má obůrku s černou zvěří. Jedná se mi o výcvik psa.
Děkuji za kontakty
Děkuji za kontakty
Browning Maxus high grade 12*76
Tikka T3X CTR 308, Swarovski Z6i 2,5-15x56
Brno combo12/308W x Swarovski Habitch 3-12*50
CZ 455 22lr/17hmr x čínská kopie leupoldu
Tikka T3X CTR 308, Swarovski Z6i 2,5-15x56
Brno combo12/308W x Swarovski Habitch 3-12*50
CZ 455 22lr/17hmr x čínská kopie leupoldu
Re: obůrka
Lovu zdar..nevíte prosím někdo o možnosti ,,výcvikové" obůrky nebo o příležitosti seznámení psa s černou v okolí Rakovníka nebo Mělníka popř. třeba do 100km od těchto lokalit? Potřebuji rozběhat foxe. Nejde mi až tak o kontakt, jako o probuzení lov. pudů. Mám možnost na ostatní spárkatou a zajíce v honitbě, ale černá chybí. Klidně SZ. Díky
Zdravim kolegové,potřeboval bych trochu pomoct kde by se na Plzeňsku sehnala obůrka s prasátkama na vícvik JGT.Díky a lovu,lesu.
CZ 550 lux 8x57JS,JGT Hart z Pocínovských lesů
Zdravim,opravdu se tu poblíž něco nenajde?Za případný odpovědi děkuju.Lovu,lesu.
Také bych potřeboval poradit, jestli někdo neví o obůrce do 50 v okolí Vrchlabí, Děkuji za odpovědi.
knoby: Možná je to kravina, ale jedna obora s mj. černou zvěří je cca 70 kiláků od Rakovníka, ve Mstišově. Netuším ale, jestli je cvičná. Možna stojí za to zkusit si tam cinknout a poptat se. http://www.onlinezoo.cz/obora-mstisov-165
Mauser M03 Basic /.30-06Sprg./; Zeiss Victory Varipoint 2.5-10x50 T* ASV
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
ZKM 452 FS /.22LR/; Odeon 4x32
No a existuje u nás vůbec něco takového?
Zdravim,to se tu někde nenajde na Plzeňsku nikdo s prasatama?Na pár inzercí jsem volal a bylo mi odpovězeno-nejsme na to vybaveni. 

Čekal jsem, že ti to dojde dřív, ale nejspíš ne. Pročti si zákon na ochranu zvířat proti týrání. Pak ti dojde, že nikdo nebude riskovat. A pokud jde o hlášení přes plot, musíš svůj dotaz formulovat tak, aby se poskytovatel nemusel bát.
Ulkomaalainen...
kasari píše:Čekal jsem, že ti to dojde dřív, ale nejspíš ne. Pročti si zákon na ochranu zvířat proti týrání. Pak ti dojde, že nikdo nebude riskovat. A pokud jde o hlášení přes plot, musíš svůj dotaz formulovat tak, aby se poskytovatel nemusel bát.
Zdravim,děkuju za upozornění,ale o kontaktu na tvrdo tu nepadla zmínka.Můj dotaz zněl na obůrku s černou, kde mi jde o seznámení s živou zvěří a kde NEBUDU porušovat zákon.Pokud bych potřeboval kontakt na tvrdo, nebudu logicky tento dotaz prezentovat zde, kde by se jednalo o porušení zákona-týraní zvěře.Protože existují i sousední země kde to je legální.Mimochodem k Vašemu přispěvku jako ke kolegovi bych ještě dodal toto, já Vám také netykám i když jsem určitě o několik let mladší a o hodně méně zkušený, ale je slušností vykat pokud se nevyzvem k tykání. Tímto nechci rozdmýchávat zde nějaké rozpory, protože chápu,že se zde snažíte držet pořádek. Děkuju za pochopení
Už je mi jasné, proč není možné nalézt obůrku pro seznámení se zvěří černou...
Je to tak zbytečné, takovéto přestřelky... tak zbytečné...
Je to tak zbytečné, takovéto přestřelky... tak zbytečné...