SBT Game King
14,26g 220grs
Koupil jsem si krabičku, protože Normy Vulkany zrovna neměli. Zatím jsme stím nic nestřelil (akorát 4rány do papírového prasátka ). Tak by mě zajímalo jaky tohle střelivo má stop efekt, barvení a další s tímto sřelivem spojené zkušenosti.Zvěř: (černá, vysoká, srnčí) .. Díky za odpověďi. Lovu lesu.
Zdravím,ulovil jsem touto střelou,pouze jednoho srnce,první věkové třídy.Váha srnce 11.5kg,vyvržený s hlavou.Vzdálenost asi 80m,zásah ni??í komora.Po ráně odběhl asi 100m přes louku do lesa,kde jsem ho nakonec dosledoval se psem.Po výstřelu jsem byl jako v Jiříkově vidění,kdy místo pádu srnce na zem,jak jsem zvyklý z 270w,následovolo odběhnutí:-).Je pravda,že srnec o mě věděl a zastavoval jsem ho písknutím.Asi zapracoval adrenalín.Taky mně celkem udivilo celkové poškození zvěřiny,při takové váze střely.
Jinak přesnost na 50m ,dva zásahy se dotýkali,nato,že moje ZG 47 má trochu chycený vývrt,myslím,že dobrá.
Sauer 202 270W , 9.3*62
Mauser M03 8*57 , 30-06Sprg
CZ 527 233Rem
Brno super 12/12
když se trošku porozhlédnež po fóru, určitě najde? nějaké účinky a na 100% i reference. Loví s nimi třeba Tomáš Karel. škoda zakládat nové téma. Chce to nejprve pořádně číst!