Zkouknul jsem tady všechny příspěvky o malorážkách,ale zrovna o tady těch žádná zmínka. Tak bych se chtěl zeptat, máte někdo s těmito flintami nějaké zkušenosti? Díky za odpověďi

Příspěvek od duch Pampuch »
Nekolik TOZ 78 jsem mel v ruce a premejslel jsem, ze ji koupim, moje hodnoceniHasan píše:Zdravím. přemýšlím o pořízení malorážky Baikal toz-99 22LR nebo toz- 78 22LR.
Zkouknul jsem tady všechny příspěvky o malorážkách,ale zrovna o tady těch žádná zmínka. Tak bych se chtěl zeptat, máte někdo s těmito flintami nějaké zkušenosti? Díky za odpověďi
Vlastním malorážku TOZ zakoupeno v roce 2008, bez mířidel te??í hlaveň, dřevo nic moc ale na malorážku se to dá, používám kvalitní střelivo a přesnost je vynikající, spouš» je seřiditelná dá se zjemnit tak jako kdyby jsi střílel s napínáčkem, a není plastová pouze zásobníky jsou plastové. jinakje to krat?í lehká zbraň, kdo nechce vynikající dřevo, ale zbraň na škodnou - uplně v klidu. nesouhlasím s Pampuchem. Vlastní zkušenostHasan píše:Zdravím. přemýšlím o pořízení malorážky Baikal toz-99 22LR nebo toz- 78 22LR.